Ahoj chci se opet zeptat dostala jsem ms ale od prvniho dne jen spineni a lehke krvaceni trvalo to tak 4 dny a uz nic co jsem tak docetla tak muzu bejt tehotna ale test vysel negativne udelala jsem ho hned po skonceni myslite ze to brzo nebo za jak dlouho bych si ho mela udelat? dekuji za rady
Tak pokud jste menstruaci dostala ( i když byla slabší) a ještě jste si dělala i test a byl negativní, tak je zbytečné dělat si další. Těhotná zřejmě nejste. Ale klidně si ho za týden dní udělejte zase, když myslíte..
Taky by to mohlo být mimoděložní těhotenství, to bývá hladina hcg nižší, takže mohla být pod mezí detekce testu. Já bych si změřila ráno bazální teplotu, celé těhotenství bývá vyší, přibližně 37 stupňů. Pokud bude 36,5, o těhotenství nepůjde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.