Nejste přihlášen/a.
Dýni H. miluju a mohu ji dát všude. Přidávám všude až ke konci, protože je za chvíli měkká.
Třeba do polévky - včera do fazolové, pod pečené maso - kuře, do míchané zeleniny na přepuštěném másle - mrkev, celer, cibulka, cuketa, pórek atd...
Všechno se dá sníst. Rizoto - uvařit rýži a smíchat s podušenou dýni na cibulce, posypat sýrem a zelenou natí /polníček, šnytlík, nebo nať cibulky/.
Vždy vyhrává polévka, hustá, rozmixovaná s bobkem zakysané smetany.
Sladké - proč nezkusit, prefuji ale chuť dýně, v moučníku s moukou se chuť přebije.
Pomazánka by nebyla špatná, a hlavně bude rychlá. Děkuji za tip, podívám se po receptu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.