Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit ,,chloupků,, na bunde? Odchlupovac nepomáhá

Od: bytyesmeral odpovědí: 5 změna:
Máte někdo nějakou radu nebo tip jak se zbavit těchto chloupků na bundě? Nevím zda to jsou úplně chloupky, vylejzá to z té bundy. Už jsem je i vyndala pinzetouu a stejně se objevili zase, když jsem po bunde přejela odchlupovačem. Pouze odchlupovac též vůbec nepomáhá. Je to bunda z obchodu Tally Weij a stala celkem dost, tak nechápu.
Mám ji druhým rokem, řešim to ale a teď, minuly rok jsem nosila radši kabát

Jak se zbavit ,,chloupků,, na bunde? Odchlupovac nepomáhá
Jak se zbavit ,,chloupků,, na bunde? Odchlupovac nepomáhá #2

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ségře dělala bunda to stejný. Reklamovala a vrátili ji peníze.

hodnocení

1x

Toho se nezbavíte, je to nekvalitní materiál té zateplovací vložky, která je uvnitř. Reklamujte.

liska5
hodnocení

0x

To vylézá ze spodní vrstvy. Kdyby to bylo jen maličko, tak to oholím, ale tohle je buď na reklamačku nebo do zahrady.

hodnocení

0x

Před léty jsem sama šila manželovi pěknou zimní bundu, povedla se mi, měla jsem z ní radost. Než začaly vylézat nitky vatelínu. Po každém praní či jen pohybu v bundě jich přibývalo, spojovalo se to v malé chuchvalečky. Na tmavěmodré bundě to bylo k nepřehlédnutí.

Po poradách s kamarádkami mi bylo jasné, že jsem zřejně koupila nekvalitní vrchní látku, byla asi hodně řídká, což jsem při nákupu netušila. Reklamovat jsem mohla pouze sama sobě. *smich* A tak jsme ji vyhodili. Jaga

hodnocení

0x

Škoda, že jste ihned nereklamovala. Nevím, jestli máteúčtenku a po tak dlouhé době, obchod reklamaci přijme. Za dotaz nic nedáte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]