Jak se zbavit ,,chloupků,, na bunde? Odchlupovac nepomáhá
Od:bytyesmeralodpovědí:5změna:
Máte někdo nějakou radu nebo tip jak se zbavit těchto chloupků na bundě? Nevím zda to jsou úplně chloupky, vylejzá to z té bundy. Už jsem je i vyndala pinzetouu a stejně se objevili zase, když jsem po bunde přejela odchlupovačem. Pouze odchlupovac též vůbec nepomáhá. Je to bunda z obchodu Tally Weij a stala celkem dost, tak nechápu. Mám ji druhým rokem, řešim to ale a teď, minuly rok jsem nosila radši kabát
Před léty jsem sama šila manželovi pěknou zimní bundu, povedla se mi, měla jsem z ní radost. Než začaly vylézat nitky vatelínu. Po každém praní či jen pohybu v bundě jich přibývalo, spojovalo se to v malé chuchvalečky. Na tmavěmodré bundě to bylo k nepřehlédnutí.
Po poradách s kamarádkami mi bylo jasné, že jsem zřejně koupila nekvalitní vrchní látku, byla asi hodně řídká, což jsem při nákupu netušila. Reklamovat jsem mohla pouze sama sobě. A tak jsme ji vyhodili. Jaga
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.