Nejste přihlášen/a.
Dvě deci burčáku obsahují i přes slaďoučkou chuť jen něco málo přes sto kalorií – tedy méně než suché bílé víno, jeho cukry jsou navíc přírodní a tělo je dokáže rychle zpracovat.
viz - prozeny.cz/...
Burčák obsahuje sice přírodní cukr (množství obsahu jsem nehledala), ale rozhodně to neznamená, že ho máte pít místo vody.
S alkoholem je to při dietě ošemetné - někdo říká, že přiměřeně ano, někdo radí úplně vysadit. Záleží na vás. Ale vzhledem k tomu že jdete, jak zmiňujete, za dva týdny cukr, tak si dejte (decentně) až po kontrole. Burčák se smí prodávat až do konce listopadu, čas ještě máte. Ale pokud hubnete, tak bych si rozhodně nekupovala tři litry, ale třeba jenom jednu láhev. Tři litry alkoholu (byt upíjeného postupně) a hubnutí mi prostě nejde moc dohromady.
pijte si co chcete, máme svobodu. Ale uvědomte si, že lze velmi obtížně vypěstovat révu v bio kvalitě. I když máte rezistentní odrůdy, tak to neznamená, že je není nutné ošetřit. Letos máme krásné září, ale koncem srpna bylo hnusně a infekční tlak byl velký. Máte pod kontrolou, kdo, čím stříkal a jak dodržel ochranné lhůty? Pít neznámý burčák po litrech je hodně lehkovážné. Ale je to Vaše tělo.
totak, to jste dopadl ještě dobře. Včera mi psala kamarádka, že je v nemocnici. Silná alergická reakce na burčák.
Když si vzpomenu, jak jsem po burčáku ve 30 problila dva dny, tak jak přijde burčákový období, udělá se mi šoufl
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.