Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kožená bunda z Bonprixu

Od: tazatelka odpovědí: 8 změna:

Ahoj...nekupoval si zde někdo tutu bundu? nechci pro sebe a Bonprix mě nedokázal napsat rozměry...

konkrétně vel42 píšou jen délka 56cm

ale potřebuji i šířku a délku rukávu.

Díky a reálné foto :)

Kožená bunda z Bonprixu

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tabletka*
hodnocení

1x

A víte, že není kožená?

hodnocení

1x

Prostě ji kupte a když nebude sedět, do 14 dnů ji vrátíte. Kde je problém?

hodnocení

0x

U Bonprixu se zásadně řídím recenzemi a ne tabulkami. Podle jejich tabulek bych měla mít aspoň o 3 velikosti větší oblečení. Kupuji ve velikostech co nosím běžně plus se řídím tím co píšou ostatní- kup o velikost menší, či větší. Málokdy se mi stane, že oblečení nesedí.

Zkuste kouknout na recenze.

tazatelka
hodnocení

ano vím...osoba má vel 40 pro kterou mám tutu bundu..ale zde psali že je úzká

Pokud píšou, že je úzká vzala bych 42. Já mám taky rozptyl 40-44, jak u kterýho zboží.

futra
hodnocení

0x

U Bonprixu jsem si svoji velikost ,ne tu jejich tabulkovou, musela nejdřív vychytat a teť už ji celkem mám .Když Vám někdo napíše rozměry,tak stejně není jisté ,že je ta vaše mít bude.Několikrát jsem u nich v různých recenzích četla ,že je např. jeden rukáv užší či jinak to nesedí.

hodnocení

0x

Bunda je koženková.
Přesto má přes 200 recenzí, a to vesměs pozitivních.
Děvčata si ji nemohou vynachválit :)
Kdyby náhodou, což není v tomto případě pravděpodobné, ji můžete vrátit.

hodnocení

0x

Není to kůže, ale koženka a v tom je sakra rozdíl. A co se týče rozměrů, tak bych šla do obchodu a změřila. Ale délka rukávu u konfekčního čísla 42, je 61-62 cm. To je běžné a proto to neuvádějí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]