Nejste přihlášen/a.
Rozbil se mi rozkládací sušák na prádlo .Měla jsem takový obyčejný,ten co stojí kolem tří stovek.Nyní jsem koukala na internet a přemýšlím zda si koupit opět ten obyč či nějaký dražší např. ZN.Vileda i Leifheit Pegasus.Jaké máte prosím Vás zkušenosti vy? Vyplatí se koupit ten dražší nebo je to ohledně trvanlivosti přibližně stejné.Děkuji.
Měla jsem ten nejlevnějěí mnoho let, pak manžel koupil dražší, je takový bytelný, pevnější, ten nás možná "přežije". Připlaťte si a kupte pořádný, ten starý, levný, je takový orezlý, opelichaný. V nejhorším případě by mohl ještě soužit, ale když je na nový, tak proč ne.
Teď si nejsem jistý, ale máme jednu z těch dvou uvedených zanček. Délka asi 27 m (patrně nejdelší). Je rozkládací, "šňůry" jsou podstatně silnější než u toho obyč., tyče drží barvu, nešpiní. Samozřejmě, že pokud naložíte 20 kg, prohne se to (pak se to dá zase ručně srovnat...). Jediné "-" je, že výrobce deklaruje asi 27m, ve skutečnosti je tak o 10% méně (a to, ikdyž započítám úplně všechny tyče). Stál necelou 1000.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.