Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sušák na prádlo

Od: futra odpovědí: 19 změna:

Rozbil se mi rozkládací sušák na prádlo .Měla jsem takový obyčejný,ten co stojí kolem tří stovek.Nyní jsem koukala na internet a přemýšlím zda si koupit opět ten obyč či nějaký dražší např. ZN.Vileda i Leifheit Pegasus.Jaké máte prosím Vás zkušenosti vy? Vyplatí se koupit ten dražší nebo je to ohledně trvanlivosti přibližně stejné.Děkuji.

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Mám už asi 7 let dva červenobílé sušáky z Kauflandu po 150 Kč a pořád jako nové :)

hodnocení

4x

Měla jsem ten nejlevnějěí mnoho let, pak manžel koupil dražší, je takový bytelný, pevnější, ten nás možná "přežije". Připlaťte si a kupte pořádný, ten starý, levný, je takový orezlý, opelichaný. V nejhorším případě by mohl ještě soužit, ale když je na nový, tak proč ne.

hodnocení

3x
Leifheit ze supermarketu nám přežil několik těch levných a stále se těší kondici. Ty levné rychle rezaví a nejsou tak bytelné.

hodnocení

1x

Určitě si kupte nový, vyplatí se do něj investovat, ale radši místo drátů trubičky. Prádlo lépe schne /není těsně u sebe, sučák je stabilnější a pevnější a nerezaví.

liska5
hodnocení

0x

Ten deštníkový, nebo rozkládací obdélník stojánkový? Na FAVI je více značek. Otázka je častost, způsob /váha prádla/ a místo používání /vítr/. Já mám suprovní rozkládací "placku" bez značky. Používám ho doma nebo na balkoně léta letoucí a koupila jsem ho v bazaru.

futra
hodnocení

Obdélník rozkládací zeleno-bílý.

hodnocení

0x

Já mám léta tento

lidl-shop.cz/...

Stabilní, nepřevrací se jako ty levné křápy a stále je jako nový.

liska5

To je tedy ten Pegasus. Zase trochu jiný typ.

06.09.21 12:19

Ano.

boba, ten mám, je bezva.

futra
hodnocení

Díky všem.

kunka
Nešel by třeba ten starý nějak spravit?
futra
hodnocení

Bohužel ne.Konstrukce už byla nahnutá na jednu stranu a teť se zlomil úplně.Místo drátů jsem měla natažeou prádelní šňůru.

ks
hodnocení

0x

Teď si nejsem jistý, ale máme jednu z těch dvou uvedených zanček. Délka asi 27 m (patrně nejdelší). Je rozkládací, "šňůry" jsou podstatně silnější než u toho obyč., tyče drží barvu, nešpiní. Samozřejmě, že pokud naložíte 20 kg, prohne se to (pak se to dá zase ručně srovnat...). Jediné "-" je, že výrobce deklaruje asi 27m, ve skutečnosti je tak o 10% méně (a to, ikdyž započítám úplně všechny tyče). Stál necelou 1000.

futra
hodnocení

Dnes jsem byla ve městě na nákupu a koupila si v domácích potřebách obyčejný Leifheit a kupodivu byl víc jak o stovku levnější než v e-shopech.

08.09.21 19:34

*palec*

adal11
hodnocení

0x

Já, když se naposled rozbil manželce susák na prádlo, koupil sušičku, na sušák si žena už ani nevzpomene !

Do sušičky nejde dát všechno prádlo. Mám ji taky už léta a tmavé a co se sráží tam nedávám.

adal11

asi máme nějaký zvláštní prádlo, bo žena tam rve všechno a žádný problém

a nebo není sušička jako sušička, co já vím

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]