Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Jsem v 6 týdnu těhotenství a rostou mi prsa, ale spíše co mě víc děsí je to, že mě bolí hrudní koš od prostředka k prsům a mám to u prsou hrozně vystouplí ty kosti, nevím, žádný úraz jsem neměla a když si na to sáhnu, tak to hrozně bolí, nevím zda je to tím, že mi rostou prsa a mění se to všechno nebo jestli je to vážnější problém. Prsa byly B.. nemám žádná velká, proto mě to trochu děsí. Nechci mít žádné problémy, když čekáme malé a vím, že na rentgen také nemohu jít.
Nadarmo se tomu říká "jiný stav", nemusíte se tak moc děsit. Pro jistotu se na to zeptejte v poradně.
Normální to není, i když jde o jiný stav. Mohlo by to být od hrudní páteře, která vyrovnává zátěž prsou. I nějaké pohnutí žebra takhle bolí. Tak zkuste zajít na rehabilitaci, Tam není třeba doporučení obvoďáka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.