Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest hrudního koše

Od: luciee odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

Jsem v 6 týdnu těhotenství a rostou mi prsa, ale spíše co mě víc děsí je to, že mě bolí hrudní koš od prostředka k prsům a mám to u prsou hrozně vystouplí ty kosti, nevím, žádný úraz jsem neměla a když si na to sáhnu, tak to hrozně bolí, nevím zda je to tím, že mi rostou prsa a mění se to všechno nebo jestli je to vážnější problém. Prsa byly B.. nemám žádná velká, proto mě to trochu děsí. Nechci mít žádné problémy, když čekáme malé a vím, že na rentgen také nemohu jít.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Ultrazvuk by se mohl udělat. Není mi jasné proč.

hodnocení

0x

Nadarmo se tomu říká "jiný stav", nemusíte se tak moc děsit. Pro jistotu se na to zeptejte v poradně.

mnd®
hodnocení

0x

Pro jistotu se zeptejte v rubrice společnost->zdraví.

liska5
hodnocení

0x

Normální to není, i když jde o jiný stav. Mohlo by to být od hrudní páteře, která vyrovnává zátěž prsou. I nějaké pohnutí žebra takhle bolí. Tak zkuste zajít na rehabilitaci, Tam není třeba doporučení obvoďáka.

U nás na rehabilitaci bez žádanky neberou.

Chodíte snad do poradny pro těhotné, nebo už ty poradny pro těhotné neexistují?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]