ahojky, potřebovala bych poradit ,už pátým rokem žiju s přítelem kterého opravdu miluju, ale nevím co on cítí ke mně,zda li je to ještě ta láska co dřív?snaží se mě docela v cizím prostředí ignorovat,a pokukuje po jinejch děvčatech,občas si nemáme co říct,a každou chvilkou se hádáme.Nejvíc mě mrzí že s jinejma se baví,chechtá apod.ale se mnou je to jiný...Není to ta partnerská krize...furt na mě jen křičí apod...poraďte mi jak ho opět přisadit na stoličku...chce to nějakou změnu,?díky:D
posadit a nuz pod krk vyjasnit si pravidla pokud se chova jako pubertak tak nema cenu si nicit mladi a zivot to je v povaze ne v krizi radim ...uzivejte si uvidite jak bude on reagovat a pokud mu za neco stojite tak se vzpamatuje
xxxxx*
díky ale to ono se to řekne,kdykoliv si přeju mezi náma něco vyjasňovat a to na rovinu tak mě prostě pošle někamsi...užívat jsem si zkoušela s holkami chodíváme na kafíčka atak, ale to mi vynadá a začne na just chodit chlastat,sem fakt nešťastná,a přemýšlím o rozchodu,ale to nemám kam jít a on to ví... jeho rodina se dá říct je jak moje,berou mě dobře a stále ho nechápou,...
Kbic tohle jsi trefil na výbornou a nelze s tebou jinak než souhlasit. Tohle už neni normální soužití dvou lidí. Pryč pryč pryč...dyť tolik je volných chlapů kteří čekaj třeba na takovou jaká jsi ty...
Pokud ti muzu porad chce to zmenuvim,ze pritel (2 ,5roku)a musim rict,ze se ke me choval skoro stejne jako k tobe.Kde mohl tam me taky ignoroval,zznemoznoval a doslo to tak daleko,ze mi rikal ze jsem blba a ze mam debilitu,nekdy mi to rekl i pred jejho kamarady.A kdyz jsem rekla,ja jsem mysla odpovedel mi:Ty jsi myslela?ty to umis.Trapila jsem se moc vse mi vycital i spatne ukrjenej chleba,jeho rodina me mela rada a vsichni me obdovovaly.Urazel me uz i tak,ze mi rikal,ze si nikoho najit neumim atd.Az me potkal z nekym tak mi jeho kamarad,rekl,ze je pry nastvanej..jsem mu rekla tak at nemel me podcenovat.Radeji vymnen partnera,tohle krize nebude.Predstav si jak by to bylo treba z by jste se vzali a meli deti.
Tady už není co radit, ale lze jen doporučit a to ukončení tohoto vztahu a to co nejrychleji. Nenemlouvej si, že přítele miluješ, protože pokud se k tobě takhle chová, tak nechápu proč bys ho měla milovat. Vždyť tě ponižuje a uráží svým chováním. Možná ta tvá láska je už jen pouhý zvyk. Tak o tom zapřemýšlej a rozhodni se tak, aby sis mohla vážit sama sebe.
Ahojda no já žiju se svym manželem 3roky a mám to samí fakt doslova.Je to tim že ste spolu tak normálně ze zvyku to je .Takovou kryzy máme taky takže je to normální nevim jestli se to srovná a co by pomohlo to bych potřebovala vědět taky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.