Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co by to mohlo být?

Od: emma899 odpovědí: 4 změna:
Ahoj měsíčky mám nepravidelne (beru estrogen půl roku)mám to dostat tak přibližně za týden včera večer me bolelo podbřišku křečovitě a asi tak ve 3rano silný vodnaty výtok sem si myslela ze jsem se už pocurala a v 8.h ráno opět stejné ale k tomu špatně se to vysvětluje vypadalo to jak srazenina ale bylo to podle mě sliznato s krví co bys to mohlo znamenat (sex mám nechráněný) doktor bude ordinovat az v pondělí budu rada za odpověď děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zdravím. Psala jste zde, že se snažíte o dítě..Test jste si dělala? Nemohlo se jednat o samovolný potrat? Tento problém řešte s tím gynekologem. Tady od nás budou jen dohady a zbytečně Vás to třeba bude stresovat..

emma899
hodnocení

Test sem si dělala asi tak před 5dni a nic jinak te krve nebylo moc a uz dal žádná krev nebyla takze si nemyslím ze by to byl samovolny potrat

floro*
hodnocení

0x
Nejspíš ovulace.
Měla byste si nechat udělat hormonální profil a zjistit, co je špatně a necpat se chemií jako náhradou, ale zaměřit se na správné fungování vašich pohlavních orgánů a zharmonizovat cyklus.
Toto nechápu. Než zharmonizovat cyklus, tak to nadiktovat uměle a pak očekávat, že těhotenství, porod a poporodní období to bude všechno v pořádku...

xxk
hodnocení

0x

. Nepravidelná menstruace, estrogen. Laicky co třeba nějaká hormonální porucha. Něco jako měsíčky i neměsíčky. To vám asi přesně řekne ten gynekolog.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]