Nejste přihlášen/a.
Podobný typ vlasů měla v dětství moje dcera. Nebyly suché, ale krepaté. A vzhledem k množství vlasů byl objem rozpuštěných vlasů ještě větší, než vidím na fotce. Také jí se vlasy v pubertě změnily, narovnaly. Podle mě je jediná rada. Netrápit se tím a volit vhodný účes. Dcera nosila vlasy rozpuštěné s čelenkou nebo cop. Na cop už délku máš. A bude krásný, tlustý, ne jako myší ocásky, které teď často na dívkách vídám.
Vypadá to na kombinaci suchých a krepatých vlasů...mívala jsem podobné. S věkem se ti typ vlasů každopádně změní, nicméně už teď můžeš momentální stav trochu usměrnit používáním kvalitní vlasové kosmetiky. Ideálně přírodní produkty nebo naopak profesinální péči od kadeřnice...zbytek jsou vyhozené peníze.
Vyzkoušet můžete šampon od LaSaponaria (slunečnice/pomeranč) + lněný olej na zábaly od stejné značky, obojí prodává econea.cz (namočit vlasy, vysušit ručníkem, nanést olej do celé délky vlasů, 2x důkladně umýt šamponem)
Kondicinér od kadeřnice na vlnité/krepaté vlasy Cotril Curl, prodává nadhernevlasy.cz
Hydratační šampon i kondicionér. Rozčesat, když bude na vlasech kondi, pak spáchnout a za sucha se snažit nečesat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.