Nejste přihlášen/a.
Když nemají mámu, je to dle mého skvělý táta. Stará se - proč by nedal posudek? Nic jiného za prádlem nevidím - co platí táta, to také má chuť posoudit. A nejspíš ví, že by to měla udělat máma, která ovšem není. Prostě si dcera v budoucnu bude umět koupit správně prádlo = tátův cíl, a velmi normální táta. Kamarádka není dobré řešení. Asi dceři kupuje i šaty ( prádlo by bylo málo ), které rovněž platí. Mně by se takový doprovodný táta líbil...
Jasně. Dcera žije s otcem, takže pro mnohé je to scifi a jasný příklad úchyla.
Lidi by se měli vzpamatovat!
Příjde mi to naprosto normální. Pokud nebydlí ve městě a spolu jedou x km autem někam do obchoďáku, tak podle Vás dcera musí jet sama v kapse s penězi autobusem, pka přesedat na vlak a dále tramvají.
Pokud by jela z otcem v jednom autě, tak to není normální a jedná se o úchyla.
Vzpamatujte se a nerejpejte se v cizích lidech! Je Vám po tom h***o. Tak to prostě je.
Nebo jste maminka toho otce a dcera je Vaše vnučka? V TV nic nedávají a Vy se rejpete ve fungujícím vztahu?
...
Nebo napište víc, proč Vás to pobuřuje a ptáte se cizích, zda je to normální.
Nebo opět nudící troll, protože tento typ dotazu otce a dcery tu už jednou padl. Víme?
Pokud chodí matka se synem, tak je to OK a pokud je to otec s dcerou, tak je to v dnešní společnosti úchylák.
Já bych se cítil trapně. Byl jsem v této situaci a taktně jsem dceři naznačil nač peníze které ji dávám použít. Vždy se najde nějaká žena v jejím okolí. Starší kamarádka, teta, jiná příbuzná...
Tak když nemá matku a s otcem má dobrý a důvěrný vztah... To byste se jí musela zeptat, jestli otce sama zve, nebo jestli si otec svoji přítomnost vynucuje. Pokud ho na nákupy zve sama dobrovolně, protože mají dobrý vztah otec-dcera, tak na tom přeci není nic špatného, i když to třeba není obvyklé.
To je divné. Mně například spodní prádlo kupuje manžeklka taky se mám divit, pohoršovat nebo je to, úchylné?
Prostě je to dvoučlenná rodina-otec+ dcera , máma není,tak co je divnéhože otec a dcera nakupují, byť třeba spodní prádlo dceři!
Jo k pohoršení by bylo, pokud by sní šel do kabinky, nebo pokud by tro byl strejda,otčím ...
Prostě je to otec i máma v jedné osobě. I on jako otec musel řešit třeba její první menstruaci jako prostě máma. Té dceři to určitě nevadí, když chodí s tátou nakupovat. Jejich věc. Prostě mají spolu takový stmelený vztah, že jí to neřijde divné. Jako by chodila s maminkou. Navenek pro cizí to může připadat takové duvné, ale jinak to je vlastně takový zvlášní ale hezký vztah mezi otcem a dcerou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.