Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nakup spodniho pradla otec a dcera

Od: evaa odpovědí: 33 změna:
Dobrý den,
chtela bych vědět Vas názor. Mam známého,který má 17 letou dceru,matku nema. Spolu nakupuji spodni pradlo. Prijde Vam to normalni
Dekuji za odpovědi.

33 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fram
hodnocení

17x

Když nemají mámu, je to dle mého skvělý táta. Stará se - proč by nedal posudek? Nic jiného za prádlem nevidím - co platí táta, to také má chuť posoudit. A nejspíš ví, že by to měla udělat máma, která ovšem není. Prostě si dcera v budoucnu bude umět koupit správně prádlo = tátův cíl, a velmi normální táta. Kamarádka není dobré řešení. Asi dceři kupuje i šaty ( prádlo by bylo málo ;)), které rovněž platí. Mně by se takový doprovodný táta líbil...

mate59
hodnocení

16x

Dcera si vybere, otec zaplatí,nic zvláštního.

hodnocení

11x

@evaa - Prijde Vam to normalni

A chcete slyšet, že ano, nebo se máme pohoršovat? *smich*

hodnocení

8x

Jasně. Dcera žije s otcem, takže pro mnohé je to scifi a jasný příklad úchyla.

Lidi by se měli vzpamatovat!

Příjde mi to naprosto normální. Pokud nebydlí ve městě a spolu jedou x km autem někam do obchoďáku, tak podle Vás dcera musí jet sama v kapse s penězi autobusem, pka přesedat na vlak a dále tramvají.

Pokud by jela z otcem v jednom autě, tak to není normální a jedná se o úchyla.

Vzpamatujte se a nerejpejte se v cizích lidech! Je Vám po tom h***o. Tak to prostě je.*mir*

Nebo jste maminka toho otce a dcera je Vaše vnučka? V TV nic nedávají a Vy se rejpete ve fungujícím vztahu?

...

Nebo napište víc, proč Vás to pobuřuje a ptáte se cizích, zda je to normální.

Nebo opět nudící troll, protože tento typ dotazu otce a dcery tu už jednou padl. Víme?

doplněno 30.08.21 22:03:

Pokud chodí matka se synem, tak je to OK a pokud je to otec s dcerou, tak je to v dnešní společnosti úchylák.*smich*

riva
hodnocení

5x

Nevidím v tom problém. Jako chlap dovedu i ocenit, jestli jí to sluší a jestli jí to nesluší až moc. Módní přehlídku dospívajících dcer mám doma celkem často.

kami123
hodnocení

4x

To je jako se zeptat, jestli je ok když otec chodí s dcerou na nudapláž.

Někdo v nahotě nevidí problém a někdo zas obrovský.

Puritáni v tom vidí perverznost, zatímco normální otec vidí prostě svou dceru, ať je nahá nebo ne.

hodnocení

4x

Já bych se cítil trapně. Byl jsem v této situaci a taktně jsem dceři naznačil nač peníze které ji dávám použít. Vždy se najde nějaká žena v jejím okolí. Starší kamarádka, teta, jiná příbuzná...

evaa
hodnocení

Děkuji za odpověď,aspoň nejsem jediná,komu to přijde divný. Predtim vše kupovala s babičkou nebo s kamarádkami,mimochodem babičku stále má.

hodnocení

4x

JJ, přijde mi normální, že Váš známý má sedmnáctiletou dceru a nemá matku. Takových je...

A to nakupování spodního prádla: Já mám dcery dvě a když si jdu koupit trenýrky, nemusí čekat v dešti na chodníku. Beru je do obchodu s sebou.

eshaer
hodnocení

3x

Tak když nemá matku a s otcem má dobrý a důvěrný vztah... To byste se jí musela zeptat, jestli otce sama zve, nebo jestli si otec svoji přítomnost vynucuje. Pokud ho na nákupy zve sama dobrovolně, protože mají dobrý vztah otec-dcera, tak na tom přeci není nic špatného, i když to třeba není obvyklé.

hodnocení

3x

To je divné. Mně například spodní prádlo kupuje manžeklka taky se mám divit, pohoršovat nebo je to, úchylné?

Prostě je to dvoučlenná rodina-otec+ dcera , máma není,tak co je divnéhože otec a dcera nakupují, byť třeba spodní prádlo dceři!

Jo k pohoršení by bylo, pokud by sní šel do kabinky, nebo pokud by tro byl strejda,otčím ...

lea
hodnocení

3x

Prostě je to otec i máma v jedné osobě. I on jako otec musel řešit třeba její první menstruaci jako prostě máma. Té dceři to určitě nevadí, když chodí s tátou nakupovat. Jejich věc. Prostě mají spolu takový stmelený vztah, že jí to neřijde divné. Jako by chodila s maminkou. Navenek pro cizí to může připadat takové duvné, ale jinak to je vlastně takový zvlášní ale hezký vztah mezi otcem a dcerou.

hodnocení

3x

Dobrý den. Zřejmě s tím nemá problém ani otec ani dcera. Tak proč ne? Klobouk dolů před takovým otcem.

hodnocení

2x
Pro dotaz je strašně důležité, kdo ho pokládá. Pokud se vás situace přímo netýká, je to, jak píšou ostatní, jejich věc a úplně v pořádku. Pokud jste ovšem onou dcerou, nebo třeba dcery dobrá kamarádka, které si ztěžuje vyděšená dívčina, pak je to úplně jiný problém. V takovém případě bych doporučila nejdřív s otcem promluvit, že je vám to nepříjemné, pokud to nepomůže, asi by bylo dobré, obrátit se na zodpovědného důvěryhodného dospělého (babičku, učitelku…)

tabletka*
hodnocení

2x

Sedmnáctiletá žena je schopná nejen otce přesvědčit, že si raději prádlo koupí sama, pokud by jí doprovod otce vadil, ale s největší pravděpodobností je v oblasti sexu a chlapů dávno zkušená, ví, co a jak je ok a co ne, takže proč se o ni bojíte?

hodnocení

2x

A zase jsem ovlivněná internetem : podle mne to je v pořádku, pokud dcera nezastupuje matku.

evaa
hodnocení

No ona matku nemá. Zajimavy je,že si to vždy kupovala sama nebo s kamarádkami. A pokud se jedná o otce...vztah mezi spolu skoro žádný nemají, určitě ne takový jako otec s dcerou. Spíš takový,že ona si dělá úplně co chce a celá domácnost se řídí podle ní...

...a celá domácnost se řídí podle ní...a to je ten problém, který se Vám nelíbí.

evaa
hodnocení

A vám to přijde normální,aby někdo v 17 letech řídil celou domácnost a tatínek skákal podle ní?

trefil jsem se.

a to je ten problém, který se Vám nelíbí.

hodnocení

1x

Pokud otec nechodí s dcerou do kabinky, tak je to v pořádku.

evaa
hodnocení

Tak v tomto věku si to většinou kupují sami nebo s kamarádkou ne?

Některé ano, některé ne. Ale hlavně je nám po tom úplné prd :)

hodnocení

1x

Vy ještě žijete někde v 18 století? Otec a dcera se i doma určitě občas vidí ve spodním prádle. No a co?

hodnocení

0x
Kdo prádlo vybírá a schvaluje? Dcera si vybírá sama?
evaa
hodnocení

Pradlo si vybírá sama,ale on ji to platí a radí ji přitom.
kami123

Kde je v dotazu psáno, že se jedná o prádlo pro dceru? :)

který má 17 letou dceru

kami123

A vyplývá z toho, že se nejedná o spodní prádlo pro otce?:)

Nebo třeba pro jejich společnou milenku... *cert*

Kami, já si myslel, že všichni pochopili oč jde. Myslel jsem to špatně, ne všichni to pochopili.

hodnocení

0x

Je to jejich věc.To má dcera dovršit třeba 13 let a otec jí má říct, už jsi moc velká, nebudu s Tebou chodit támhle a támhle a nebudu s Tebou dělat tohle? Otec asi musí být spokojený, když dostane přednost před kamarádkami. Závidíte?

alene
hodnocení

0x
Tak úplně normální a běžné to není, v 17 letech je to už soběstačná žena a pokud otce ovládá a potřebuje ho zainteresovat z finančních důvodu a otec na to reaguje pozitivně tak je to trochu úchylné, ale jinak přece normálně pochopitelné :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]