Nejste přihlášen/a.
Vzpomínám, od kdy se nosí kalhoty, od kdy existují punčocháče, kozačky. Od konce 60tých let? Do té doby minisukně, podvazkové pásy, maximálně hrubé podkolenky a ficové boty. Nikdo z nás neměl záněty vaječníků, potraty, gyn.problémy, záněty močového měchýře. Mamka mě donutila na teplé kalhotky s nohavičkama. Vzala jsem to přes sklep a gaťky schovala za dřevo. Téééda, jak my jsme to dělaly, že jsme byly zdravé?!
Ahoj, nosím šaty celoročně, vlastně to střídám se sukní + něco, dnes je na výběr šatů na všechny roční období v kombinaci s termo punčochy + kozačky se to dá nosit i v zimě, nemyslím na tůru do kopců apod... Vlastně mám na sobě kalhoty tak max 10x do roka a moc dobře se v nich necítím, ikdyž mám postavu ok, připadám si v šatech více žensky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.