Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Do kolika stupňů je vhodné nosit šaty?

Od: jenn odpovědí: 8 změna:
Ahoj, chci se zeptat do kolika stupňů je tak cca.vhodné nosit šaty :).

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x

Do tolika stupňů, než Vám začne být zima (nebo naopak horko) ;)

hodnocení

8x

Ahoj.

Šaty se nosí celý rok.
Pokud myslíš letní, tak přes ně hoď kardigan a můžeš jít.

hodnocení

4x

Vzpomínám, od kdy se nosí kalhoty, od kdy existují punčocháče, kozačky. Od konce 60tých let? Do té doby minisukně, podvazkové pásy, maximálně hrubé podkolenky a ficové boty. Nikdo z nás neměl záněty vaječníků, potraty, gyn.problémy, záněty močového měchýře. *smich2* Mamka mě donutila na teplé kalhotky s nohavičkama. Vzala jsem to přes sklep a gaťky schovala za dřevo. Téééda, jak my jsme to dělaly, že jsme byly zdravé?!

hodnocení

2x

Individuálně, pamatuji mrazy -10°C a minisukně. (minulé století)

To jste ale musel byt fesak *smich*

kami123
hodnocení

1x

To je velice individuální, já šaty například nenosím v široké škále teplot.

hodnocení

1x

Ahoj, nosím šaty celoročně, vlastně to střídám se sukní + něco, dnes je na výběr šatů na všechny roční období v kombinaci s termo punčochy + kozačky se to dá nosit i v zimě, nemyslím na tůru do kopců apod... Vlastně mám na sobě kalhoty tak max 10x do roka a moc dobře se v nich necítím, ikdyž mám postavu ok, připadám si v šatech více žensky;)

ex
hodnocení

0x

Letní šaty + holé ruce, holé nohy dokud vám není zima, tak nejméně do 23 st. Níže pak už sama cítíte zimu.a nastydnete na močák nebo si uženete zánět vaječníků. . *sok*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]