Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám otázku před měsícem jsem byla na vyvolávačce a dostala jsem to hned ten den 22.7. a teď čekám a furt nic, je pravda, že s přítelem jsme se snažili i miminko, ale mám strach si udělat těh. test, protože jsem poté zklamaná, když tam nevidím ty dvě čárky. Pořád mě pobolívá v podbříšku jako při MS a bolí mě prsa, taky jsem celkem unavená a drží se mi zvýšená teplota kolem 37 každý den. Myslíte, že vyvolávačka může mít za následek zpoždění menstruace nebo na to nemá vliv?
Jak dlouho máte tu zvýšenou teplotu? 16 dní po sobě už značí těhotenství. Pokud se snažíte o mimino, pak bych tedy na vyvolávačku nešla.
Vyvolávačku chápu jako injekci na vyvolání opožděné menstruace. Když se budu snažit o miminko, nepůjdu na vyvolávačku, ale vyčkám, zda to není těhotenství. Možná jsem to celé špatně pochopila.
Vyvolávačka při časném těhotenství jen těhotenství potvrdí. má zvednout hormonální hladinu a jejím poklesem má nastat MS. Pokud je hladina hormonů v důsledku těhotenství zvýšená, tak pokles nenastane a těhotenství se jen utvrdí. Co bývá u těhotenství typické, krom vyšší teploty, je fialovější barva vulvy. Buď si koupíte test, nebo počkáte do dalšího předpokládaného termínu menses. V době před těmi druhými MS, co nepřišly, začne být napětí v prsou a u některé i první těhotenské nevolnosti. Každopádně buďte na sebe opatrná, nechoďte do davu kulturních akcí, nepijte žádný alkohol, ani příliš silné kafe, jezte zdravou stravu a mějte dostatek spánku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.