Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

MS pořád nepřišla

Od: lenicka odpovědí: 4 změna:

Dobrý den mám otázku před měsícem jsem byla na vyvolávačce a dostala jsem to hned ten den 22.7. a teď čekám a furt nic, je pravda, že s přítelem jsme se snažili i miminko, ale mám strach si udělat těh. test, protože jsem poté zklamaná, když tam nevidím ty dvě čárky. Pořád mě pobolívá v podbříšku jako při MS a bolí mě prsa, taky jsem celkem unavená a drží se mi zvýšená teplota kolem 37 každý den. Myslíte, že vyvolávačka může mít za následek zpoždění menstruace nebo na to nemá vliv?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

2x

Jak dlouho máte tu zvýšenou teplotu? 16 dní po sobě už značí těhotenství. Pokud se snažíte o mimino, pak bych tedy na vyvolávačku nešla.

hodnocení

0x

Vyvolávačku chápu jako injekci na vyvolání opožděné menstruace. Když se budu snažit o miminko, nepůjdu na vyvolávačku, ale vyčkám, zda to není těhotenství. Možná jsem to celé špatně pochopila.

hodnocení

0x

Proboha, běžte si koupit test a hned budete vědět, co dál. Měla byste to vědět už proto, aby ste věděla, jak se chovat s ohledem na případné těhptenství /léky, alkohol, koření , námaha a jiné/. K čemu bude dobrá nejistota?

liska5
hodnocení

0x

Vyvolávačka při časném těhotenství jen těhotenství potvrdí. má zvednout hormonální hladinu a jejím poklesem má nastat MS. Pokud je hladina hormonů v důsledku těhotenství zvýšená, tak pokles nenastane a těhotenství se jen utvrdí. Co bývá u těhotenství typické, krom vyšší teploty, je fialovější barva vulvy. Buď si koupíte test, nebo počkáte do dalšího předpokládaného termínu menses. V době před těmi druhými MS, co nepřišly, začne být napětí v prsou a u některé i první těhotenské nevolnosti. Každopádně buďte na sebe opatrná, nechoďte do davu kulturních akcí, nepijte žádný alkohol, ani příliš silné kafe, jezte zdravou stravu a mějte dostatek spánku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]