Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Genitální bradavice?

Od: claire odpovědí: 3 změna:
Zdravím
Chtěla jsem se zeptat kdo má zkušenosti s genitálními bradavicemi? Zmizely vám samy? Asi před týdnem jsem zjistila, že vedle poševního vchodu a i v něm, mám takovou tvrdší kůži jakoby strup(nepálí,nesvědí). Nepřikládala jsem tomu žádnou váhu protože když se s partnerem milujeme tak mě ve většině případů "natrhne". Vždycky se to do týdne zahojilo ale teď už je to 14 dní a ta tvrdší kůže je tam pořád. Očkovaná Cervarixem jsem.
Myslíte že by to opravdu mohly být gen. bradavice?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Musíte na ženské nebo na kožní. Toto nesmíte podceňovat, protože je to infekční, nakazíte a vám se to může rozlízat do neuvěřitelného množství. Běžte k lékaři! Co nejdříve!

hodnocení

0x
Cervarix chrání pouze proti dvěma hpv virům 16,18.
Lepší očkování gardasil 9 (9 typů virů).
Ano je možné že máte gen bradavice. Existuje více hpv virů, proti kterým se neockuje.
Zajděte si na gynekologii.

hodnocení

0x

Genitální bradacice nejsou ztvrdlá kůže.Ale pokožka posetá bradavicemi.,,které se rychle množí.Mi dal doktor na ně hypermangan.A byly hned pryč.Slabý roztok..lterý si uděláte sama.je to již hodně roků a nikdy se mi to nevrátilo.Ani nevím kde jsem je chytla,,ale sprchovala jsem se v práci s ženami a s mužem jsem nic neměla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]