Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Které potraviny obsahují med?

Od: paveldr odpovědí: 8 změna:
Zdravím, znáte nějaké potraviny dostupné v českých supermarketech, které mají v ingrediencích med? Myslím spíše nečekané zdroje menu. (Je jasné, že produkt Perníčky s medem obsahuje med.)
Napadají mě třeba marinády, ovesné kaše nebo saláty. Můžete mě prosím opravit či doplnit?
Děkuji za vaše nápady na neobvyklé, nečekané, skryté zdroje medu.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kami123
hodnocení

4x

Neměj obavy.

Med nenajdeš téměř nikde.

I u potravin, kde je med v názvu je většinovou složkou cukr. I v Medovníku ze supermarketů.

Pravděpodobně i včelí med je šizen.

.

Rád bych tvůj dotaz rozšířil o to, zda má děkdo zkušenost s výrobkem, který je vyjímkou mého popisu situace,

Kupoval jsem v něcku marinovaná žebra, tam jsem jej opravdu cítil. (kolem 8Eur/0,5kg)

hodnocení

1x
MARLENKA. Všechny Marlenky obsahují hodně medu.

lee*
hodnocení

1x
Třeba i některé pečivo. Kaufland a možná i Lidl míval takovou hutnou semínkovou kostku. Složením byla veganská. Pak se do ní začal přidávat med. Blbé je, že člověk na změnu složení není nijak upozorněn a samozřejmě u ověřených výrobků si nikdo nečte složení při každém nákupu

Toho medu bych se nebál. Jistě to byla náhražka z řepného cukru.

27.08.21 13:27
hodnocení

0x

Medovník.

paveldr
27.08.21 13:48
hodnocení

:d

27.08.21 13:43
hodnocení

0x

DeNuts

farm
hodnocení

0x

Alkoholy medové likéry medovelikery.cz/... ale jestli v hymarketech? Spíš u stréčka z Holomóca.

Vařóňka z Těšínského Slezska a Horních Kysuc:..."Nejdříve v hrnci necháme zkaramelizovat cukr. Míra karamelizace rozhoduje o konečné barvě vařonky. Pak přilijeme vodu a přivedeme ji do varu. Po mírném vychladnutí přidáme další ingredience – hřebíček, skořici, citrónovou šťávu, med, "špyrytusˮ a ... kus "gorolského"srdce."

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]