Nejste přihlášen/a.
Napadají mě třeba marinády, ovesné kaše nebo saláty. Můžete mě prosím opravit či doplnit?
Děkuji za vaše nápady na neobvyklé, nečekané, skryté zdroje medu.
4x
Neměj obavy.
Med nenajdeš téměř nikde.
I u potravin, kde je med v názvu je většinovou složkou cukr. I v Medovníku ze supermarketů.
Pravděpodobně i včelí med je šizen.
.
Rád bych tvůj dotaz rozšířil o to, zda má děkdo zkušenost s výrobkem, který je vyjímkou mého popisu situace,
Kupoval jsem v něcku marinovaná žebra, tam jsem jej opravdu cítil. (kolem 8Eur/0,5kg)
1x
0x
Alkoholy medové likéry medovelikery.cz/... ale jestli v hymarketech? Spíš u stréčka z Holomóca.
Vařóňka z Těšínského Slezska a Horních Kysuc:..."Nejdříve v hrnci necháme zkaramelizovat cukr. Míra karamelizace rozhoduje o konečné barvě vařonky. Pak přilijeme vodu a přivedeme ji do varu. Po mírném vychladnutí přidáme další ingredience – hřebíček, skořici, citrónovou šťávu, med, "špyrytusˮ a ... kus "gorolského"srdce."
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.