Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak pečujete o své nožky, aby byli krásné, hebke?

Od: janicka odpovědí: 7 změna:
Dobrý večer, hlavně dámy, mám na vás otázku. Chtěla jsem se zeptat, jak pečujete o své nohy? Myslím jake používáte ziletky, pěnu na holení případně nějaký krem. Aby byli nohy krásné, hebke. Neptam se na nějaký holicí strojek nebo na depilacni pasky, ale doopravdy jen na žiletky + holici penu a krém. Prosím napsat kde to kupujete, případně nějaký odkaz na to, kde to objednat. :) děkuji moooc a prosím pomoztee

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

3x

Já mám nožky ženského rodu a byly rády, když jsem je mazala tělovým mlékem s výtažkem z ovsa od Yves Rocher. Jinak nožky potřebují pohyb, aby se prokrvovaly a zpevnily. Taky střídat teplou a studenou a vyvarovat se dlouhého stání i sezení. A ve stravě často pohanku, kvůli obsahu rutinu, který zpevňuje cévní stěny. Zejména, když je sklon k metličkám

sirokko
hodnocení

3x

Krásná hebká nožka je tak do dvaceti, pak už nemá cenu s tím cokoli dělat *smich*

Strie a křečáky krémem nezapatláš.

tabletka*

Mám nohy staré, ale bez křečáků, strií, fleků a dalších hnusob. Sorry, že vám šlapu do bábovičky rádobycynického světáka:)

liska5

Tchyně měla i po 70 nožky bez křečáků, strií i pomerančové kůže. To jsem zírala.

Prostě každý jsme jiný. A někde jsem četla, že první stárne krk a nohy až naposled.

hodnocení

1x
Žiletky pánské Mach3 (už snad patnáct let) a gel z DM od Balea. Sem tam nohy ošmrdlám a je to. Moc chloupků mi tam neroste. Jinak pak namatlám kokosovým olejem a nebo nějakým lotionem,co je zrovna po ruce. Proti striim a křečákům nepoužívám nic,zatím mě netrápí.

lee*
hodnocení

0x
Používám běžné holitko Gillette Venus nebo Wilkinson. Vždy ta co jsou v balení po 3-6ks za nějaký rozumný peníz. Pěnu nebo gel Balea z DM za nějakých 30kc. Často se holim i ve sprše jen mýdlem nebo gelem na mytí. Hodně asi záleží na typu kůže. Já mám kliku že i na obličeji snesu vše, natož na těle. Nemám ráda chemické "sajrajty" takže občas si máznu nohy po koupeli - vlhké, neosušené kokosovým olejem a do něj pár kapek vitamínu E a mám kůži jako miminko. Občas se promažu olivovým olejem. Ale opravdu neřeším žádné kožní potíže

hodnocení

0x

Záleží na tom, jakou máte od přírody pokožku. Někdo ji má hebkou celý život a ničím se nepatlá, a někdo ji má na dotek takovou hrubou, a nezlepší se to prostě ničím. Je to to samé, jako jemné vlasy a takové ty tvrdé vlasy. Většinou ti, co mají jemné vlasy, mají také hebkou pokožku. Něco jiného je, když je pokožka suchá, třeba kvůli používání nevhodného mýdla, po dlouhém pobytu na slunci bez ochranného krému, nebo sprchového gelu, který pokožku vysušuje. Pak je dobré použít nějaké pleťové mléko, které pokožku hydratuje a vrátí jí pružnost. Ale velmi dobré je na suchou pokožku používat bambucké máslo, to opravdu funguje. Já ho objednávám na AliExpressu, protože tady za něj chtějí naši "obchodníci" majlant. Ani tam není zrovna levné, ale zdaleka nestojí tolik, jako u nás.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]