Nejste přihlášen/a.
Já mám nožky ženského rodu a byly rády, když jsem je mazala tělovým mlékem s výtažkem z ovsa od Yves Rocher. Jinak nožky potřebují pohyb, aby se prokrvovaly a zpevnily. Taky střídat teplou a studenou a vyvarovat se dlouhého stání i sezení. A ve stravě často pohanku, kvůli obsahu rutinu, který zpevňuje cévní stěny. Zejména, když je sklon k metličkám
Krásná hebká nožka je tak do dvaceti, pak už nemá cenu s tím cokoli dělat
Strie a křečáky krémem nezapatláš.
Mám nohy staré, ale bez křečáků, strií, fleků a dalších hnusob. Sorry, že vám šlapu do bábovičky rádobycynického světáka
Záleží na tom, jakou máte od přírody pokožku. Někdo ji má hebkou celý život a ničím se nepatlá, a někdo ji má na dotek takovou hrubou, a nezlepší se to prostě ničím. Je to to samé, jako jemné vlasy a takové ty tvrdé vlasy. Většinou ti, co mají jemné vlasy, mají také hebkou pokožku. Něco jiného je, když je pokožka suchá, třeba kvůli používání nevhodného mýdla, po dlouhém pobytu na slunci bez ochranného krému, nebo sprchového gelu, který pokožku vysušuje. Pak je dobré použít nějaké pleťové mléko, které pokožku hydratuje a vrátí jí pružnost. Ale velmi dobré je na suchou pokožku používat bambucké máslo, to opravdu funguje. Já ho objednávám na AliExpressu, protože tady za něj chtějí naši "obchodníci" majlant. Ani tam není zrovna levné, ale zdaleka nestojí tolik, jako u nás.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.