Nejste přihlášen/a.
Uvažuji nad gelovými nehty, a jelikož je to pro mne nová věc, chci se zeptat doporučovali byste mi poprvé navštívit profesionálku nebo zkusit si připravit nehty sama? Našla jsem spoustu kvalitních návodů, například zde nehty-gelove-fotogalerie./... ale nevím jestli není lepší se alespoň poprvé svěřit profíkům.
Neteř začala dělat nehty sama,byla párkrát u profesionálky,okoukala vše,jaké používá značky,na něco se i ptala...Dělá to sobě,rodině,kámoškám a moc hezky.Je ale opravdu potřeba používat dobré značky gelů,jinak to padá.Přes internet se dají objednat pomůcky od firmy Studio Leny-má pobočku v Praze a v Brně...Mám jejich gel na rukách a opravdu drží...a dělám v tom vše.U profesion.je to už opravdu dost drahé,tady u nás chtějí už i 1000kč za nové,což je síla...Tak hodně zdaru...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.