Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dlouho trvá menstruace?

Od: jola* odpovědí: 7 změna:

Dobrý denm
jak dlouho má trvat menstruace? Jak dlouho může trvat než to znamená nějaký problém? Za jakým doktorem pak jít?

Díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Zdravím. Počítejte 5-7 dní (může se to u žen lišit) Pokud je nějaký problém (menzes třeba trvá např.10-14 dní) pak zajít za gynekologem.

liska5
hodnocení

2x

Pokud je ještě 6. den, tak už to je moc. Aspoň v našem rodě.

hodnocení

1x
U mě 5 dní zhruba.

hodnocení

1x

Každá žena to má jinak a taky hraje roli věk.V mládí u někoho 5-8 dní,ve starším věku 3-5 dní,je to prostě různé.

hodnocení

0x

Já jsem ji mívala strašnou, 4-5 dnů. Každá to má jinak, některá ani neví, že ji má, já jsem měla takové bolesti a vedlejší projevy, že jsem byla šťastná za přechod.

wrhr
hodnocení

0x

Jestli používáte vložky, tak trvá trochu déle, než doteče poslední zbytek, takže takové to špinění může být klidně i do 8. dne třeba. Ale obecně je většinou dlouhá do týdne.

hodnocení

0x
Menstruace průměrně trvá 5-7 dní, avšak první menstruace mohou trvat kratší dobu, nebo naopak delší. Většinou je dobre se o tom pobavit s mamkou (nebo s jinou ženou), třeba ti řekne, jak to měla ona. Většinou se chodí ke gynekologovi aby zkontroloval sliznici apod. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]