Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koření Čubrica

Od: kepler* odpovědí: 6 změna:

Používáte ho někdo? Do čeho se hodí?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Dobrý den. Hodí se do mletých mas (vyzkoušela jsem na čebabčiči) grilovaných pokrmů (vyzkoušela jsem na zelenině, ale můžete použít i na maso), kebab, nebo i do některých polévek a pomazánek (to jsem nezkoušela osobně). Ono hodně záleží jak Vás to osloví. Na mě je to například hodně "navoněné". Zkusila jsem a nemusím ho nadále používat v kuchyni. Asi tak..

hodnocení

4x

Je to moje nejoblíbenější koření. Používám do sekané a karbanátků, do zapékané zeleniny, do jednoho netradičního bramborového salátu. A někdy i na chleba s máslem... *nevi*. Je to koření balkánské. Tedy i třeba do čevapčiči (kebabčata), pokud to doma děláte.

hodnocení

3x
Kdysi jsme si ho nechali přivézt z Bulharska. V kombinaci s kimionem se používá na mleté maso resp karbanátky. Ale neprehanet množství koření. Může být až protivné.

kami123
hodnocení

3x

Jsem trochu mimo téma, ale tím, že člověk používá smesi koření se celkem na chuťové škále omezuje. Používat jednodruhové koření je mnohem zábavnější.

farm
hodnocení

0x

Tohle koření je pro mne poněkud nebezpečné. Z tržnice pytlíček do mletého a těšení se na exotiku. Náležitě mne po zhotovení pokrmu *ee* prohnalo. Čubrica už nikdy.

To je divne. Nic
projimaveho v něm neni.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]