Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ARTISTRY - nevím co s tím

Od: slunatko* odpovědí: 3 změna:

Dobryd den, dostala jsem od ARTRISTRY - alpha hydroxy serum. Bohuzel nevim, na co jej presne aplikovat, jak casto atd... Zkratka k cemu je presne urceny. Dekuji za rady.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Něco málo je uvedeno zde:

smartskincare.com/...

slunatko*
hodnocení

Diky diky, asi tak nejak jsem to tusila. Jsem zvedava jestli take omladnu...Zrovna min tyden mi jedna kosmeticka tipla o 10 let mene a to jsem jeste nezacala aplikovat Artistry. :o)

amlim*
hodnocení

0x

Artistry AHS serum plus je klinicky ověřený exfoliační přípravek s trojím účinkem,AH-kyseliny včetně patentovaného z Nutrilite,výtažek z ovsa¨.dále obsahuje exkluzívní hydrolipidovou matrici ,komplex kožních lipidů a zvhčovadel,které pomáhají hydratovat a zjemnit pleť a chrání ji před ztrátou vlhkosti.Naprosto přírodní.

Použití:naneste ráno a večer konečky prstů(kapku) a vklepejte do pokožky, před použitím hydratačního krému na vyčištěnou pleť a tonizovanou pleť. Viditelné výsledky po pár dnech používání.Kosmetická poradkyně Artistry v Praze. *placni* v případě zájmu nechte vzkaz.

doplněno 02.10.09 13:49:

Poradna je bezplatná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]