Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

XtremeNO a Vimax

Od: karell* odpovědí: 41 změna:

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na přípravky XtremeNO a Vimax Cock Growth .. četl jsem že těmito přípravky lze zvětšit penis .. chtěl bych se zeptat, co je na tom pravdy a vedlejší účinky .. a také , do kolika let byste to nedoporučoval. Děkuji

41 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

1jara*
hodnocení

0x

Dobrý den, nenechte se obalamutit masívním vymyváním mozku. *smich*

des*

Používej svůj nástroj vytvořený přírodou,všechny tyto jsou jen tahání peněz z ...

oficialniprodejcevimax

Pozor na podvodníky a falešné oficiální prodejce s certifikátem! Falešný neověřený Vimax s falešným certifikátem poškozuje Vaše zdraví!
Spolehliví oficiální prodejci posílají s balením certifikát od dodavatele s razítkem a podpisem ministerstva zemědělství v zemi dodavatele.
SKUTEČNĚ OFICIÁLNÍ PRODEJ - kupujte s efektem originální a bezpěčný přírodní produkt Vimax s certifikátem od ověřeného dodavatele zdarma.

dzordz*

Ministerstvo zemědělství? To ho budu mít jako kůň?

oficialniprodejcevimax

V nekterych krajinach se zlucuje ministerstvo zdravotnictvi a zemedelstvi. Nemusite se bat to uzivat ani dlohodobe. Nebudete ho mit jako kun jen jako nadpoumerny clovek v CR.

dzordz*

Která krajina to například je? A proč ho dodavatel nedodává z Kanady (kde se tedy údajně originál vyrábí, jak tu někdo píše), ale sídlí ve třetí zemi, nakupuje originál v Kanadě a pak ho prodává sem?

Dlouhodobě? To jako když přestanu užívat, tak mi zas splaskne? Hm.. pěkný závazek na masivní utrácení peněz během příštích třiceti let.

Mi to tu přijde jako takové prázdné plácání, stejně jako se zaručenými domácími pracemi, sliby, přesvědčování, osobní zkušenosti, zázraky, ale faktická informace žádná. Akorát se tu certifikovaní prodejci hádaj, kterej z nich je podvodník s falzifikátama a kterej je víc certifikovanější a pravější.

vimaxoficialniprodej

Nebudu to hovorit protoze by jste si tam nasli dodavatele :) Vyrobce z Kanady ma sve dodavatele v Evrope v ruznich zemich, doporucuji si skontrolovat na certifikatu:

Kde byl prirodni produkt Vimax skutecne v minulosti vyroben (Kanada)

Take kdo je tedy dodavatel (v Evrope)

Schvaleni oficialniho ministerstva.

Vimax s certifikatem se prodava nasledujicim jednoduchym zpusobem:

1. Vyrobce (oficialni v Kanade)

2. Dodavatele v Evrope (oficialni dodavatel s originalnim certifikatem z ministerstva s razitkem a podpisem)

3. Prodejci v Evrope (spolehlivi oficialni prodejci kteri posilaji zdarma certifikat od dodavatele)

Vimax s certifikatem od dodavatele s razitkem a podpisem opravdu funguje a jako nejlepsi overene prirodny sexualni produkt, nemusite to uzivat vice jako 3 mesice pro pozitivni efekt na sexualni zivot.

Kdyz jste nezkusil ten produkt:

Kupujte s certifikatem od dodavatel

Uzivejte minimalne 3 mesice a pravidelne

Po 3 mesicich tu napiste Vase zkusenosti, kdyz jste to jeste neuzival tak prosim jak muzete kritizovat prirodni produkt Vimax

kdyz tomu neverite tak si overte informace na www.vimaxpills.com, dekuji ze mate o Vimax skutecne zajem :)

karell*
hodnocení

má někdo osobní zkušenost s těmito výrobky? díky

vimax

vimax pouzivam uz treti mnesic a muzu vam rict ze semi zvecil a hlavne tlouska bez komentare .jeto bomba

martinaa*
hodnocení

0x

Je to prokazany nesmysl, nechapu, ze tomuto nekdo porad veri... zenske se taky nejakou masazni pumpickou nezvetsi prsa ani klitoris:D

karell*
hodnocení

prověřovat neznamená věřit ...

martinaa*

Samozrejme, tvoje penize, tvuj cas, tvoje zklamani:)

janrosicky

Pozor na podvodniky s falesnym certifikatem. Videl jsem Vimax s falesnym certifikatem bez jmena, adresy a razitka dodavatele a vratil jsem Vimax pro jistotu zpet k falesnemu prodejci. Doporucuji Vam jen overeny Vimax s certifikatem a ne Vimax z peknych stranek s falesnym certifikatem, ktery neni od dodavatele a nepotvrzuje kde byl Vimax vyroben a kdo je distibutor do Ceske republiky. Oficialni distributor neexistuje ale jsou prodejci s certifikatem, kteri prodavaji Vimax s certifikatem od dodavatele a posilaji certifikat s balenim zdarma. Neverte falesnym strankam ale kupujte od prodejce s certifikatem v jazyku dodavatele s oficialnim jmenem, podpisem a razitkem dodavatele prirodniho originalniho produktu s certifikatem.

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Optického zvětšení penisu lze dosáhnout třeba zhubnutím (penis se jeví větším). Veškeré zvětšovače nefungují.

A nebo - kup si lupu! :)

dj*
hodnocení

0x

Ale za to je jednoznačně prokázano,že když se ti nezvětší bojovník za ženská práva,tak se ti zvětší posilované svaly.No i když možná,když se dá závaží na penis,tak by taky měl nabrat na vzhledu,ale jak by vypadal?Asi jak pepek námořník?:D

jonasko
hodnocení

0x
Je mi smiešne zo všetkých odpovedí. Skúste najprv prípravky vyskúšať a potom komentujte! Vimax aj XtremeNO fungujú na zvýšenia toku krvy do penisu, čím ten penis je naplnený krvou oveľa viac ako pred tým a tým je dlhší a hrubší! Spolu s naťahovaním penisu je to jediná metóda ako ten penis zväčšiť! Vyskúšajte a uvidíte a nehrajte sa tu na múdrych! Pre viac informácií pozrite www.vimax.sk , tam je dosť info o Vimaxe , ale ak chcete niečo na zväčšenie penisu , tak iba Vimax! Pomáha dosť aj na erekciu a proti predčasnej ejakulácie , ale na velkosť , hlavne na hrúbku najviac!
XtremeNO a Vimax

metju
hodnocení

0x

Chtěl bych se zeptat, máte s Vimaxem dobrou zkušenost? není to pouze obchodní tah, pomuže vám? Jde o zlepšení erekce a zvětšení penisu? Zkušenosti s tímto produktem? Děkuji

vimaxscertifikatem

Dobry den,

vyzkousel jsem Vimax s certifikatem a fungoval, po 3-4 mesicich uzivani 1-2 tablety denne se dostavili vysledky jako mirne zvetseni penisu a vyrazne zlepseni erekce. Doprucuji to vsem pro zlepseni sexualniho zdravi.

Pozor na podvodniky

Kupujte jen Vimax s certifikatem protoze falesny Vimax nefunguje. Vimax od prodejce s certifikatem je original a proto funguje pro zlepseni muzske erekce, protoze obsahuje extrakty z bylin zlepsujici prokrveni a to vede k lepsi sexualni aktivite.

mikyy*

Dobry den rad bych to také vyskoušel! poraďte mi kde to mohu koupit!

Děkuji za info. Rád bych to kkupoval z čech!

anonymous*
hodnocení

0x

docela by mě zajímalo jak může někdo nabízet zboží Vimax za cenu 650 Kč, ani prodejce není schopný dát takovou cenu. asi to bude jeden z tech přípravku co nefungují a jen se snaží na lidech vydělat na jejich neštěstí. A je celkem zoufalé psát z jednoho pc a menit si nick a chválit se, nehlede na to že ve skutečnosti eshop co tady publikuje ani neexistuje, prodává do na bazarech. bůh ví co to je za sračku a zda se nekomu ještě z toho vůbec postaví, natož vyroste

vimax

Nedoporucuji Vam kupovat zadny Vimax za cenu vyssi jako 1000 Kc, Vimax s certifikatem v USA (prirodni produkt original) stoji jen pouhych 31 dolaru co je priblizne jen 580 Kc. S velkou pravdepodobnosti to je falesny produkt co nema certifikat prodavany na velmi romanticke a pekne internetove strance.

Vyzkousel jsem Vimax od ruznych prodejcu ale opravdu funguje jen Vimax prirodni produkt s certifikatem. Vimax od jinych prodejcu s vysokou cenou byl podle mne falesny Vimax a prodejce k nemu neposlal originalni certifikat.

Prosim Vas nevite ani cist tak tu nepiste nesmysly, kvalitni certifikovani prodejci vetsinou prodavaji za 900-950 Kc (650 Kc pri nakupu 12 baleni) tak tu nepiste o prodrazenych eshopech co maju produkty bez efektu

Obchodnici s peknym super eshopem a falesni prodejci muzou dat nizkou cenu protoze samozrejme nakupuji ve velkych mnozstvich za 200 Kc za baleni ale nedaji takovou protoze nepredaji to za 650 Kc, prodavaji za 1200 proto, aby vydelali na hloupich lidech a navyse mnoho z nich neposkytuje ani certifikat.

Kdyz chcete prirodni produkt originalni Vimax s certifikatem, napiste do Google "Vimax s certifikatem na prodej" a uvidite ktery prodejce je nejlepsi podle nejlepsiho vyhledavace na svete.

Doporucuji si vyhledat na Internetu prodejce:

1. Najdete si prodejce ktery prodava Vimax s certifikatem a posila certifikat pri kazdem baleni zdarma (hledejte prosim Vimax prodej original v Ceske republice)

2. Spolehlivy certifikovany prodejce ktery posila jen doporucene a 1. tridou

3. Prodejce s certifikatem ktery vydelava primerene a neprodava Vimax za vice jak 1000 nebo 1100 Kc to je neduveryhodne

Kdyz chcete original tak si najdete Vimax s certifikatem za primerenou cenu a ne falesny Vimax z peknych stranek ktere jsou jen pro cisty zisk a ne pro pomahani lidem a zlepseni erekce

Vimax s certifikatem jako prirodni produkt z extraktu rostlin nema vedlejsi ucinky a prirodne latky podpori rost penisu a samozrejme take zlepsi s trvalym efektem prirodni erekci.

vlednunarozen

31 dolaru? A to mas odkud? Vimax stoji 60 dolaru za jedno baleni, plus si pripocti clo a dan z USA a postovne. Myslim si, ze cez inzerce prodavaji lide v Cechach jenom fake Vimax a ten supr "certifikat" je vymysleny.

vimax

Pravy prirodni Vimax na www.vimaxpills.com stoji 31.66 dolaru a nedoporucuji kupovat Vimax s cenou vyssi jako 1000 Kc za baleni protoze to je velmi neduveryhodne, kdyz chcete original nekupujte falesny Vimax na peknych strankach, ale kupte si to pres inzerat s certifikatem nebo si to kupte u oficialniho prodejce na strance www.vimaxpills.com.

Doporucuju jen Vimax s certifikatem v cene 900-950 Kc za baleni, nejlepsi je kupovat taky Vimax pres inzerat, ktery byl vyroben predtim v Kanade a dovezen do EU a prodavaji ho prodejci s certifikatem.

V cesku nejlepsi prodejce najdete, kdyz si date hledat v google Vimax na prodej s certifikatem v CR.

vimaxscertifikatem

Vimax s certifikátem (přírodní a originální velice kvalitný produkt) v USA stojí jen 31 dolarů (580 Kč), proč někteří prodejci poskytují tak drahý Vimax za více jako 1000 Kč i když mají produkt který ještě nakoupí levně za nákupní cenu z USA, nemají ani certifikát a ješte to prodavají za 1100-1200 Kč.

Při takémto přístupu se nebudu divit i když vozí do České republiky nekvalitní falešný Vimax bez certifikátu z Číny nebo jiných ázijských zemí a pro největší zisk ho prodávají za 1100 a více.

Nechápu jak si někdo může koupit drahý Vimax jen proto že je prodávaný v eshopu. Myslím si že pro mně nejdůležitější je aby to byl přírodní a originální kvalitní Vimax s certifikátem, který opravdu funguje a zlepší erekci, odstraní předčasnou ejakulaci a prospěje mužům v jejich soukromém sexuálním živote. Drahý a nedůvěryhodný zdanlivě pěkný eshop nezaručí kvalitu a tu zaručí jen certifikát.

dzordz*
hodnocení

0x

To je hezké, jak se urputně hádáte, kdo má originál, přírodní výrobek, certifikát, první třídu a dobré ceny. Kdybyste radši tak intenzivně dokazovali, jak vám po tom vyrost.

Jo počkat, on nevyrost. Aha.

vimaxscertifkatem

Dobrý den,

tady se někdo ohání certifikátem, já jsem před několika dny psal na adresu vimaxu email a toto mi přišlo:

Excuse me but its not allowed within the copyright framework, you can
google all the information about our business, we are the direct
distributors of vimax products,
thank you
-
Viktoria McQueen
Vimax Group
Supervisor (Mon-Fri 6AM-2PM EST)
viktoria@pillsexp/...
1-888-3818791 ext 3
1-347-602-4556

což v překladu znamená že žádnej certifikát firma nevydává protože je výhradním prodejcem :) zajímavé, a co ste psali o 200 Kč za kus? podle mě od original prodejce stoji baleni min. 32 dolarů pri nakupu 12 kusu, coz je asi 630 Kč za kus, nechapu jak to muzete prodavat za 650. Navic se plati clo z přichodu zásilky - 9% z ceny a poté dalších 14% ze souctu ceny a cla což je DPH + celní výdaje (180 Kč) a ještě bych zapomel na poštovné - min 20 dolarů - 400 Kč celkem to dělá tedy cca 8500 Kč za 12 kusů (711 kč/kus) a ještě to prodávate bez poštovného gratuluju :)

vimax

To je pravda, jsou primi prodejci a taky neprimi a proto prodejce Vimax v USA poskytuje neprimo pri vetsich mnozstvich lepsi ceny prodejci v Evrope a samozrejme certifikat, clovek jak ty co chce 12 baleni nikdy certifikat nedostane :), prodejce s certifikatem v Evrope si nakoupi 100 000 baleni v cene 200 Kc za kus, proda do ceska pri nakupu 100 ks v cene 400 Kc za kus a nasledne se to proda za 980 za kus. Takto to funguje a proto Vimax muze byt prodavany za tak nizkou cenu a stale je to originalni kvalitny produkt.

nevericny

a vy objednáváte 100 000 balení za 200 Kč / kus což je 20 000 000 Kč, a nemáte originál stránky ale prodáváte na bazaru? to není moc důvěryhodné :)

vimax

Samozrejme ze objednavam v mensim mnozstvi a proto nakupuji za vyssi cenu a ne za 200 Kc, za tu cenu to nakupuje dodavatel a proto to ja muzu kupit za nizsi cenu jako 620 Kc. Myslim ze nerozumite ze nakup vice produktu znamena nizsi cenu a proto se to prodava dalsimu zakaznikovi za vyssi cenu na dobirku

pifoiahgihg
hodnocení

0x

Dobrý den, co mám dělat ... koupil jsem NECERTIFIKOVANÝ vimax a on mi furt roste...a roste A ROSTE. vZAL JSEM JEN TŘI PILULKY a a on roste tlousne a SVÍTÍ. Už se mi nevejde do kalhot tak jsem si si ho strčil do řiti a roste a roste ... v noci když spím už mě šimrá na mandlích... to mám z toho že jsem si nekoupil ten CERTIFIKOVANEJ.

lidi ... nebo asi zakomlexovaný chlapi jak můžete věřit tomu že vám ještě po nějaké zázračné pilulce vyroste. většina chlapů jsme s niím nespokojený a kdyby něco takovýho existovalo tak vám to nabídne už doktor stejně jako třeba viagru kterou si taky sami zaplatíte ...ale ta funguje. tohle je jen tahání peněz z vaší kapsy NEVĚŘET TOMU PROSTĚ UŽ VÁM NEVYROSTE

maxim*
hodnocení

0x

Pozor na pofiderní webstránky bez kontaktních údajů! Nízká cena Vimaxu, který prodávají na inzerci znamená, že Vimax není z Kanady, ale je vyráběný v Malajsii, tak pozor, aby jste nekoupili fake! Vždy požadujte fakturu, když kupujete něco z online obchodů a kontaktní údaje na stránce by měli byt samozřejmostí!

smich
hodnocení

0x

Hehe, pročetl sem si co ste tu všechno možnýho i nemožnýho napsali a docela jsem se pobavil.
např. narážka na vimaxprodej.cz : Vaše stránky nefungujou, zboží prodáváte přes hyperinzerci a bazar.sk, obchodní mail máte na seznamu? Velmi důvěryhodné. Když sem se podíval, tak třeba mail už je změněný na vimaxnaprodej@aol.com., pro někoho kdo jen na to koukne tak mail na prodejce dobrej ale na aol.com by si ho mohl udělat kdekdo.
Nebo tento úryvek z příspěvku: Kdyz chcete prirodni produkt originalni Vimax s certifikatem, napiste do Google Vimax s certifikatem na prodej a uvidite ktery prodejce je nejlepsi podle nejlepsiho vyhledavace na svete... a ejhle vyjede nám nečekaně vimaxprodej.cz
Už vlastně když se podíváte na tento web tak se uplně dole všimněte Copyright (c) 2011 Vimaxprodej.cz. All rights reserved. Design by Free CSS Templates. neboli www.freecsstemplates.org copak si prodejci stahují webové šablony zdarma? myslím že to už mluví za vše...
Žijeme v Česku proboha! Nevíte že tady se jen krade? Webu vimaxprodej.cz bych nevěřil ani omylem. Nevěřil bych raději žádnému českému prodejci, lepší si připlatit za větší poštovný, koupit to u vimaxpills.com a mít tu jistotu že to neni nějakej šmejd. *palec*
Jinak hodně zdaru!

vimaxoriginalniprodukt

Vimaxprodej.cz - jednoducha stranka vytvorena z webove sablony, originalni produkt stejny jako na vimaxpills.com,

certifikat od dodavatele s razitkem a podpisem ministerstva v zemi dodavatele

Jine stranky - super pekne stranky, falesny produkt a taky zadny certifikat od dodavatele nebo certifikat bez razitka a podpisu

podebrad

taky si myslim , ze zadny zdravy clovek by si ze stranky vimaxprodej.cz neobjednal vubec nic :)

Žádnej zdravej člověk by si totiž neobjednal žádnej vimax ať už je z kocourkova nebo kotěhůlek. *smich**smich**smich*

hodnocení

0x

Kamarádka chtěla zase větší prsa,za krémy a různé podobné ,,sajrajty,,dala tolik peněz,že by už i plastickou operaci za ně mohla mít zaplacenou! :)) Je to jen podvod.

vimax

prodej v Ceske Republice neni povolen! To znamena nekupovat blbosti a neverit certifikatum s pravopisnyma chybama od vychytralych hej slovaku.

janicekk

neni povolen? proc by nebyl povolen? prodava se vsude vo svete a v cechach neni povolen jo? :D :D :D nekecej blbosti...

vimax

Najdete mi prosim CR na www.vimax.com v objednavacim formulari? Zeptejte se primo pres live chat, nebo telfonicky! Pro CR to maji zakazane a duvod je jasny... PROSIM INFORMUJTE SE, NIC TO NESTOJI!

chodelkapeter

Momentálne má VIMAX.COM nový systém pre objednávky a Česká republika tam z nejakého dôvodu není. Slovensko tam je a aj Česká republika tam PRED TÝM BOLA! Možno tam není z technického hladiska, ale určite to nie je z dôvodu zakázania predaju! Ja sám tam napíšem a informujem sa , ale na 100% sa Vimax MOZE PREDÁVAŤ V ČESKEJ REPUBLIKE. Dáva to nejaký zmysel, že sa môže predávať na celom svete a iba v Čechách nie? NEDÁVA!

vimax

1) PROSIM INFORMUJTE SE, NIC TO NESTOJI!
2) PAK NAM NAPISTE NECO O TE 100% JISTOTE
:) opravdu nerozumim, proc jste to neudelal jako prvni? www.vimax.com ma vyslovene zakazano dodavat produkt do CR!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]