Nejste přihlášen/a.
Sice drogerku zavrhujete, ale já si před cca měsícem koupila na doporučení od Garnieru papáyovou a musím smeknout. Neuvěřitelně vyživuje vlasy a konečky mám jak znovuzrozený. Plus je i to, že moc hezky voní.
Takovým vlasům prospěje olivový olej, tak na půl hodiny před umytím pořádně promastit, igelit a zabalit do ručníku. Jinak bych využívala Biosil, již zde v poradně byl mnohokrát doporučován. Problematické konečky bych ostříhala.
Na své suché vlasy jsem v poslední době začala používat značku Tresemmé, šampon i balzám a situace se hodně zlepšila.
Na roztřepené konečky, v průběhu korony a zavřených kadeřnictví obzvláště hnusné, jsem si koupila keratin sérum. Fakt je dobré. Vlasy se zacelily, vypadalo to, že zhoustly. Sérum nádherné voní kávou.
Velmi šikovná kadeřnice mi doporučila masku velmi přírodní - zábal dle babičky.
Žloutek s rostlinným olejem smíchej. Naplácej na vlasy, přikrej igelitovým pytlíkem (aby se nezapatlal ručník) a vyrob turban z ručníku. Nech patnáct minut působit a pak smej. Po každém umytí vlasů opakuj. Jinak na roztřepené konečky je nejlepší recept zastřihovat - možná.
Já bych jako první roztřepené končky ostříhala. Ten centimetr doroste za měsíc určitě a bude to vypadat zdravě. Kromě balzámů si upravte stravu. Uberte cukru a soli. Přidejte ořechy, mandle, panenské oleje, klíčky, banány, ryby, cereálie, list.zeleninu, naťovou petržel,..a pijte přesličkový čaj. V těchto potravinách jsou minerály, které ozdraví vlasy, pokožku i nehty.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.