Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolikrat do solarka s atopickym exemem?

Od: lopez* odpovědí: 6 změna:

Dobry den.

Mam atopicky ekzem,mam po celem tele hnede fleky-slysela jsem,ze solarko pomaha.Tak bych se chtela zeptat,zda ma s tim nekdo zkusenosti a jak casto by se tam melo chodit.

Dekuji vsem predem za odpoved*slunce*

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

limetka*
hodnocení

1x

Tak v době, kdy se vážně začíná uvažovat o zrušení solárek, protože 95 % z nich není bezpečných, bych si to hodně rozmyslela a rozhodně bych se poradila s dobrým kožním lékařem. Abyste si nakonec neublížila - je pravda, že sluneční záření částečně pomáhá, třeba u moře, ale tam jde o kombinaci záření, vlhkosti a iontů solí ve vzduchu. Pobyt by měl být nejméně 20 dnů.

lopez*
hodnocení

Dekuji za odpoved.

Ja vim,ze mi to muze uskodit,ale uz se lecim skoro 2 roky a NIC mi nezabira.Jezdim k hodne dobremu doktoru,ale ani on si uz nevi rady.A tech doktoru jsem uz vystridala nekolik,ale vse bez vysledku.Masticky pomohou jen na chvilku,ale fleky zustavaji porad.Nikdy jsem nemela ani pupinek a ted mam plny zada a vypada to hrozne.Jsem z toho opravdu nestastna a tak chci vyzkouset vse.:(

martini*
hodnocení

1x

Já bych teda do solárka nešla, také mám kožní problémy a jednou jsem tam vyrazila, měla jsem pupínky po celých zádech. Jak máte jednou problematickou kůži, tak solárko není vůbec vhodné. Zkuste omrknout kosmetiku z konopí www.cannaderm.cz , slyšela jsem, že je to dobré.

malvinka*
hodnocení

1x

solárko bych na vašem místě vynechala, Atopické projevy může zmírnit změna stravovacích návyků. Já mám poměrně citlivou pleť a používám střídavě kosmetiku z konopí a rakytníku.

amlim*
hodnocení

1x

Solárko pomáhá-bohužel- stárnutí pleťi.Je to velmi nebezpečné. Solárka jsou populární směr východ.Naše školitelka přední česká vizážistka říká solárku kremace kůže.Pokožka je displejem střev. Důležité je správné zažívání,strava,atd...

hodnocení

0x

Zajdi za kožařem. :(V nemocnicích a rehabilitačních centrech je pár přístrojů, které jsou účinné. Já nevím jak všelijak se jim říká-PUVa, Černé světlo? A lázně? Tam jsi už byl? Pěkně bylinkové koupele a taky různá světla? Stojí to za to! Chce to kožního! A taky trpělivost *zed*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]