Nejste přihlášen/a.
Dobry den.
Mam atopicky ekzem,mam po celem tele hnede fleky-slysela jsem,ze solarko pomaha.Tak bych se chtela zeptat,zda ma s tim nekdo zkusenosti a jak casto by se tam melo chodit.
Dekuji vsem predem za odpoved
Tak v době, kdy se vážně začíná uvažovat o zrušení solárek, protože 95 % z nich není bezpečných, bych si to hodně rozmyslela a rozhodně bych se poradila s dobrým kožním lékařem. Abyste si nakonec neublížila - je pravda, že sluneční záření částečně pomáhá, třeba u moře, ale tam jde o kombinaci záření, vlhkosti a iontů solí ve vzduchu. Pobyt by měl být nejméně 20 dnů.
Dekuji za odpoved.
Ja vim,ze mi to muze uskodit,ale uz se lecim skoro 2 roky a NIC mi nezabira.Jezdim k hodne dobremu doktoru,ale ani on si uz nevi rady.A tech doktoru jsem uz vystridala nekolik,ale vse bez vysledku.Masticky pomohou jen na chvilku,ale fleky zustavaji porad.Nikdy jsem nemela ani pupinek a ted mam plny zada a vypada to hrozne.Jsem z toho opravdu nestastna a tak chci vyzkouset vse.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.