Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak děláte těstovinový salát?

Od: paupio odpovědí: 8 změna:

Hezkou sobotu, budu si zítra k obědu dělat těstovinový salát a tak by mě zajímalo - jak děláte těstovinový salát? Já do salátu dávám těstoviny, rajče, okurku, papriku, malinko (tak lžičku) majonézy. Co do salátu dáváte vy, jakou třeba děláte zálivku?

Díky za tipy :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Stejně jako bramborový, jen místo brambor dám těstoviny. Stejně dělám např. cizrnový salát. Nejsem zvyklá dávat moc zeleniny, ale dávám trochu jablek. Jinak nedávám jogurt, jen trochu majolky, případně láku z okurek, jinak vejce, hořčici atd., prostě klasika.

hodnocení

0x
Tatarka říznutá smetanovým jogurtem, čerstvá krájená paprika,lehce podušená mražená zelenina karotka/kukuřice/hrášek, na drobno sýr a šunka, domácí vegeta. Variací může být víc, ingredience co dům dal či dle chuti jednotlivého soudruha.

witch*
hodnocení

0x
Dám vařit těstoviny, mezitím si nakrájím kapie (žlutá, červená, zelená), 50dkg šunky, gouda + mozzarela (pultová), hadovku, cherry rajčata, olivy.
Těstoviny scedím a proliju studenou vodou, protože zálivku dělám z majolky.
Zálivka je jednoduchá. Na ten brutus lavor salátu přijde pět lžic majolky Hellmanns, palice prolisovaného česneku a hrst sušené bazalky. Zbývá jen zamíchat a jíst do prasknutí. :-D
Občas když mi zbyde pečené kuře, tak nakrájím místo šunky.

hodnocení

0x
Zeleninu - rajče, okurku, kápii, hrášek a kukuřici.
Potom vajíčko nebo raději dvě :-D
Někdy tuňáka, někdy kuřecí nebo krůtí maso.
Může být i sójové, to je tam také dobré (pro vegetariány).
Do zálivky malinko majolky, hořčice a olivový olej.
Dobrou chuť *mnam*

hodnocení

0x

Těstoviny, papriku , rajče (většinou ty malé cherry na 1/4) na kousíčky nakrájené kuřecí prsíčka (třeba z upečeného kuřete bez kůže, uvařené-podušené, osmáhlé na pánvi...) nebo varianta místo kuřecího rybí maso, majonéza

hodnocení

0x

Těstoviny, tuňák, sušený rajčata, kukuřice, strouhaná niva.

inspa*
hodnocení

0x

Se zelím a uzeným masem.

hodnocení

0x
Těstoviny, okurku,cibuli, cherry rajčátka,papriku, mozzarellu nebo nivu, sušená rajčata (když mám), olivy, tatarku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]