Nejste přihlášen/a.
Hezkou sobotu, budu si zítra k obědu dělat těstovinový salát a tak by mě zajímalo - jak děláte těstovinový salát? Já do salátu dávám těstoviny, rajče, okurku, papriku, malinko (tak lžičku) majonézy. Co do salátu dáváte vy, jakou třeba děláte zálivku?
Díky za tipy ![]()
8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
witch*
0x
Dám vařit těstoviny, mezitím si nakrájím kapie (žlutá, červená, zelená), 50dkg šunky, gouda + mozzarela (pultová), hadovku, cherry rajčata, olivy.
Těstoviny scedím a proliju studenou vodou, protože zálivku dělám z majolky.
Zálivka je jednoduchá. Na ten brutus lavor salátu přijde pět lžic majolky Hellmanns, palice prolisovaného česneku a hrst sušené bazalky. Zbývá jen zamíchat a jíst do prasknutí.![:-D :-D]()
Občas když mi zbyde pečené kuře, tak nakrájím místo šunky.
Těstoviny scedím a proliju studenou vodou, protože zálivku dělám z majolky.
Zálivka je jednoduchá. Na ten brutus lavor salátu přijde pět lžic majolky Hellmanns, palice prolisovaného česneku a hrst sušené bazalky. Zbývá jen zamíchat a jíst do prasknutí.
Občas když mi zbyde pečené kuře, tak nakrájím místo šunky.
wamp®
0x
Zeleninu - rajče, okurku, kápii, hrášek a kukuřici.
Potom vajíčko nebo raději dvě![:-D :-D]()
Někdy tuňáka, někdy kuřecí nebo krůtí maso.
Může být i sójové, to je tam také dobré (pro vegetariány).
Do zálivky malinko majolky, hořčice a olivový olej.
Dobrou chuť![*mnam* *mnam*]()
Potom vajíčko nebo raději dvě
Někdy tuňáka, někdy kuřecí nebo krůtí maso.
Může být i sójové, to je tam také dobré (pro vegetariány).
Do zálivky malinko majolky, hořčice a olivový olej.
Dobrou chuť
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]