Dobry den, chci zkusit upect jablecny kolac podle tohoto receptu, ale je v nem napsano jen 100g masla, coz mi prijde dost malo, oproti ostatnim receptum, na ktere jsem koukala. Myslite, ze je to v poradku nebo mam vybrat jiny? smoothcooking.cz/... Ostatní: apetitonline.cz/... recepty.cuketka.cz/...
Testo se nakonec povedlo, akorat jablka jsem nepovarila, protoze jsem mela jen domaci takova ta hodne moucna, takze ted je kolac docela suchy. Jak bych ho mohla zvlacnit? Prolit medem, nahoru povarit jablka, podavat se zmrzlinou?
K těm jablíčkům, mohu radu? Na starou pávev jablíčka halabala na malé kousky nakrájet a tak, nasucho chvíli nechat na mírném plameni změknout. Ve štrůdlu nemám ráda strouhanku. Jablky nešetřím, ale vždycky je takhle upravím a štrúdl je pak hodně jiný, než se strouhanými jablky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.