Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak napsat klukovi

Od: miskovas odpovědí: 5 změna:

Jak napsat klukovi, s kterým se nebavím, ale s nímž se znám skrz kamarády, že se mi líbí? A jak se ho zeptat jestli se mu líbím taky?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Proč mu chcete psát? Prostě mu to řekněte osobně. A že se s ním nebavíte? Tak se bavit začněte. A jestli se s ním bavit nechcete, tak nechápu, proč byste mu vůbec psala.

To už se dneska mládež fakt nedokáže seznámit normálním způsobem? Lidstvo na tyhle technické vymoženosti asi brzo vymře. :(

Jsem stejného názoru. Divná to doba.

reee
hodnocení

3x

Dobrý večír,

Normálně mu napiště. Řekněte, že ho znáte přes tohohle kluka a jestli si Vás třeba pamatuje. Ptejte se ho, co dělá, jak se má... Začněte normální obyčejnou konverzaci, kterou ho však neunudíte k smrti. Zkuste o něm zjistit nějaké informace, pokud se i on bude zajímat, tak mu navrhněte schůzku. Stačí, když řeknete, že máte třeba v sobotu čas, jestli by nešel ven. Pokud to nevyjde, alespoň si zavolejte. Předpokládám, že k telefonu a přístup k internetu má, tak se domluvte. Neptala bych se hned, jestli se mu líbíte. Je to divné a nemyslím si, že by to mělo dobrý výsledek.. Můžete mu poslat nějakou svou fotku, či Vás teda uvidí venku a stačí, když řekne, že Vám to sluší. I to je pokrok nějakým směrem.

Přeji hodně štěstí!

hodnocení

0x

Nehledejte v tom žádné složitosti. Já jsem ta a ta, zajímáš mě a chtěla bych Tě více poznat. Odepiš jestli máš též zájem a můžeme si o sobě napsat něco víc.

miskovas
hodnocení

@magdon je na Slovensku, kde se já jen tak nedostanu. Nemluvím o žádném vztahu na dálku, aspoň to přátelství.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]