Nejste přihlášen/a.
No to jste tomu dala Udělala jsem to jednou v životě a myslela jsem, že přijdu o svoje krásné řasy. Ta letěla!
" Vzhledem k odolnému složení dává řasám celý proces odlíčení zabrat. K odstranění vrstvy barvy jsou ideální přímo přípravky pro voděodolné líčení a obecně ty na bázi oleje. Produkt nanášejte na tamponek a nejprve ho na zavřené oči jemně přitiskněte. Počkejte pár vteřin a až poté začněte řasenku velmi opatrně stírat. Počítejte s tím, že odlíčení očí vám bude trvat déle než jindy. Spěchat se ale nevyplácí – řasy byste si mohly polámat a o pár přijít."Zdroj: Pro ženy
Voděodolná řasenka je to nejlepší, protože vydrží celý den, někdy i dva a člověk se nemusí bát, že bude vypadat jako "panda" při sportu, dešti atd.
Speciální odličovač není třeba - stačí dvousložkový odličovač třeba Nivea (cca 78kč) a vydrží klidně i rok, je hodně účinný, stačí ho trošička. To není žádná speciální péče, prostě kdo se chce líčit, musí se umět i správně odlíčit !
... jinak odpověd: postačí i mastnější krém a odličovací tampon, poté pořádně umýt obyčejným mýdlem.
Myju se mýdlem a vodou a obličej si mažu indulonou, už nejmíň 30 let. Jsem s tím mimořádně spokojená, pleť mám hezkou a hladkou. Kromě nosoretek a trochu od smíchu kolem očí vrásky nemám, a to mám 62.
Aje bych pordila mikrovláknovou utěrku, kdybych byla dotaz četla včas. Je to neuvěřitelný pomocník, odlíčí všechno, stačí ji navlhčit. A pak jen vyprat v mýdle.
Voděodolná řasenka i několik dní , bez odlíčení - za 15let jsem nepoznala, že by škodila mě opravdu né, ani nevím jak.
Samozřejmě mýdlo - voda byla odpověď na otázku. Pokud odlíčím oči domácím prostředkem (olejíčkem, krémem...) tak pokud chci dostat tu mastnostu u očí, tak jedině mýdlo.
Jinak se nebráním i občasnému mytí obličeje mýdelm (dětské mýdlo v kostce či jiné jemné) pracovala jsem ve špinavé výrobě, hodně sportuji ...a na tohle je mýdlo prostě top. Kolegyně měla dlouholeté akné potíže a na doporučení kožní lékařky používá jemné mýdlo Dove a problémy ustoupily...nesedí jednomu, sedí druhému. Rozhodně v péči preferuji, že méně je někdy více
Náhodou, voděodolná je super, akorát se musí odlíčit něčím mastným. To ostatně je dobré pro všechna líčidla. Z domácích surovin bych použila stolní olej, pokud je olivový, pak ten.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.