Ahoj chci se zeptat chtela bych miminko uz se snažíme skoro rok a porad nic můj problém je ze nemam pravidelnou menstruaci a beru ustrogen abych ji mela a take ze to podporuje na otěhotnění nemáte nějaké rady treba nějaké bylinky na otěhotnění nebo tak neco
Ještě přidám k předchozím radám. Oba Gynex od Energy a oba zobat dýňová semínka /Zn/. Jestli jste hubená, tak přibrat. Estrogeny jsou v tuku. A jen samé zdravé potraviny.
Utrogestan jsem brala několik let a pak už mi menstruaci ani nepomohl udržovat. Na tvorbu vajíček jsem ze začátku brala i Clostylbegit. Ten mi napsala normálně dr. na gyndě. Nepomohl. Takže další štace bylo CAR. Nepíšete kolik vám je let. Mě dr. tenkrát říkala, že pokud se nedaří do 35 let dva roky a nad 35 let rok, tak začít řešit lékařsky.
Zkuste ještě kouknout na firmu Naděje Jarmily Podhorné, ta má různý kapky mj. i na podporu otěhotnění apod.. Pijte kontryhel a partner vrbovku.
Dělali vám už hormonální profil? A partner byl na spermiogramu?
CAR centrum asistované reprodukce. Hormonální profil - odběr z krve. Máte zjištěnou alespoň hodnotu AMH? Tzv. Test plodnosti, který zjistí ovariarni rezervu - množství vajíček ve vajecnicich. Někdy i mladé ženy mají nízkou hodnotu. Nabízí test Vaš gynekolog? Někteří moderni gynekologove nabizi základní odběry hormonů. V CARu Vás vyšetří komplexně včetně partnera spermiogramu. Štítnou žlázu u praktika odběr hormonů?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.