Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, děláte si někdo doma "ajvar"? Všude v receptech je uvedená paprika kapie. Tu nemám, ale urodilo se mi hodně normální papriky, jenže není červená, ale zelená. Lilku mám také dost a tak bych chtěla ten "ajvar" zkusit. Myslíte si, že je v receptech ta kapie jenom kvůli červené barvě, nebo to má jiný důvod? Mně by teda nevadilo, že by neměl červenou barvu, jde mi o tu chuť. Zkoušel někdo udělat ze zelených paprik? Děkuji.
Já myslím, že kapie mu dává trochu víc sladkosti. Každopádně bych to určitě zkusila. Mám kamaráda chorvata a jeho mamka dělá skvělej a pokaždé chutná jinak. Přesně podle toho jaký dává papriky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.