Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
už nějaký den jsem měla v ledničce uzenou makrelu, mám je velmi ráda. Ale tentokrát nějak nebyla na rybu chuť...a tak tam byla pořád. Bála jsem se, že se makrela časem v lednici zkazí, dala jsem ji do sáčku a do mrazáku. Byla bez hlavy, vykuchaná.
Teď přemýšlím, zda to bude někdy k jídlu. Vím, že kvalita bude z mrazáku spíš horší, než lepší. Ale snad aspoň rybí pomazánka z ní půjde udělat. Co myslíte?
Měli jste někdy uzené makrely v mrazničce? Pokud ano, jak to dopadlo? Dalo se to jíst, nebo to po rozmrazení bylo rozblemcané? Děkuji - Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.