Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vůně vagíny

Od: petricek* odpovědí: 30 změna:
Jakožto nezkušeného chlapce by mě zajímalo, zda mívají vagíny (zdravé) nějakou vůni či zápach. A jestli ano, jak byste tu vůni popsali?

30 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

pokud je to vagína milované osoby tak vůně je neposatelně krásná *frajer*

hodnocení

2x

Pan doktor Radim Uzel o besedě říkal, že zdravá žena, dodržující hygienu, by měla vonět po seně a po medu. Je to zvláštní kombinace, ale obojí vůně je příjemná. Jaga.

fugass*
Dobře to říkal. A s milovanou osobou to platí taky. Přírodní vůně. Pokdu se ale mládenec setká s něčím, co je nahoře huj a dole fuj, nic k závidění. Měl jsem zkušenost a když si vzpomenu, tak se mi dodnes svírá nos v pěst.
po*

Něco podobného jsem zažil u bývalé partnerky a musím uznat, že svírání nosu v pěst je dokonalé přirivnání, to se rolují i ponožky. O to horší je když žena byla krásná a mladá ale huj a fuj...

amo

Nojo gyndar by to mel vedet kdyz jich za leta ocuchal kvanta, zdrava umyta voni prijemne jako cistej penis *jasne*

fugass*
Tak k penisu bych si nepřivoněl ani k sebevíc vymydlenému *blee* asi tím že jsem muž. V pubertě jsem si říkal, že gynekolog, ten má panečku povolání. Celou šichtu je v... Po zkušenostech s vůní vagin mu nezávidím a ač ateista tak díky bohu za mojí čistotou ženu.
vanad1*

Někdy také po makrele... Hlavně ať to neodradí. Někdy se to ale stát může.

figurek*
hodnocení

2x

no jistě, dotaz nezkušeného chlapce. Dobře, oukej.

Není to vůně, není to zápach, je to předzvěst něčeho moc fajnového. Jak ji ucítíš, nemyslíš na nic jiného.

liska*
hodnocení

1x

Kolega proutník vždycky říkal, že voní po rybičkách*ee*

akim
Jojo, jenom dvě věci na světě voní jako ryba,a jedna z nich je ryba...?;)
fugass*
Tak to měl kolega proutník vždy smůlu na ,,rybárnu". Jsou i ženy, které prostě voní ženou i když se jde na věc před sprchou.

hodnocení

1x

Dám vtip, jo?:-D Nad ránem se do baru vpotací muž. Je evidentní, že opilý není, jen je nějak měkký v kolenou. Opře se o bar a poručí si kávu. Tu pak nese k ústům a volá barmana, že ta káva je cítit intimním ženským místem. A po dnešní noci už mu ta vůně není vhod. Barman vyrobí kafe nové, ale host ho vrací se stejnou stížností. Barman kafe uchopí a očichá a praví: "Pane, vezměte si, prosím, to kafe do druhé ruky." *smich*

:-D Jdou dvě cikánky a jedna říká druhé: "Čuj, Erži, strašně ti smrdí škatula." Erži odpoví: "Ďakujem ti, Aranka, za upozorněni. Buděm robiť malé kroky." *smich*

Teď už bez vtipu. Až najdeš tu pravou, bude ti vonět. Věř, bude!*hej*

vykuk*
hodnocení

1x

Jak by jsi chtěl třeba popsat vůni jahod. jako mix kedlubu brambory a majoránky? Přece všechno má přiřazený výraz podle toho konkrétního. Takže neteoretizuj a začni sbírat zkušenosti. Po netu to ale nezjistíš. Musíš do ni zabořit nos nebo ruce a pak zkoumat.

hodnocení

1x
Taky přidám vtip, doufám, že se nikoho nedotknu ;):Adam s Evou jsou v ráji. Adam odjíždí na delší dobu pryč a asi po týdnu samoty je Eva už neskutečně nadržená. Žádnej jinej chlap není, tak přemýšlí jaký zvíře by mohlo uspokojit její potřebu. Řekne si: "mamut ten má jistě pořádnýho". Tak vykope jámu a čeká... konečně jde kolem mamut, spadne do díry a zabije se. Vtom běží kolem pavián. Eva si řekne: "no s opičákem by to taky šlo". Tak začne paviána honit, ten se ale nechce dát chytit a utíká a utíká, Eva už ho skoro má, ale naposlední chvilku se opičák vysmekne a Evě zůstanou jen chomáče chlupů v rukách. Zklamaná Eva se vrací domů a tuhle jde kolem potoka a napadne ji spásná myšlenka. Vyloví z vody rybu a pořádně si to s ní udělá. A co z toho plyne..?Jak vyhynuli mamuti už víme...Proč má pavián holou prdel už taky víme...Ale jak voněly ryby už se nikdy nedozvíme...

hodnocení

1x

No tak to nene tahle otázka. *zed*:-D

fugass*
hodnocení

0x
Tak to mi nedá nereagovat. I zdravá vagina pokud je bez hygienických návyků tak vůně bude nelibá.
many*

Tak já si dobře pamatuji jak voní když je mladá i po nemytí a čím starší, tím horší...ani ruce po "ošacování"jsem si neumyl abych to dlouho cítil*hi*.jsem červený jak ten panďulák, žena kdyby viděla co píšu tak mi dá do držtičky...

culdabulda1*

- no - pokud se člověk nemyje, tak se asi jedná o "vůni" něčeho zcela jiného, ne?

Gor když pánbíček nadělil Evě hned vedle zábavního centra kanalizaci :-D
fugass*
A Eviny tanga vedou stejným směrem.

hodnocení

0x

To poznáš, až si čuchneš*ua*

hodnocení

0x
Popsat? Je to dost specificke a u kazde zeny jine. Jsou nektere co voni mene a nektere , ktere voni i pres vyprane kalhoty a myje se klidne 2denne. Takze je to dost specificke. Ucitis sam...

prazskejpepik*
hodnocení

0x

voní novotou :)

doplněno 25.03.17 18:01:

app. vagína nevoní, ta libě páchne :)

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, chtěl jsem s vtipem počkat, až bude tento dotaz přesunut do Volné diskuze, ale vložím ho již nyní. Jde slepec kolem rybárny a říká: "Ahoj, holky. Tak, jak se vám dneska šlape?" Zdravím!

fugass*
hodnocení

0x
Tak se to tu rozjelo tak taky něco ze života. Kolegyně v kanclu si ohřála rybu v mikrovlnce a to víte, ryba... A kolega, prostý to chlapec, po tom co se vůně rozlila a já to komentoval slovy zda ryba nechcípla stářím, říká: Lenko ty máš sukni viď, tak nohy k sobě jo?

fram
hodnocení

0x

Některé voňavky či toaletní vody pro dámy trochu to aroma obsahují. Jen si přivonět.

fugass*
Co? A to se dá koupit vůně mulatky, asiatky, seveřanky...? Popř.indiánské babičky (řečené stará stanová kůže)? Dobrou ruku při vybírání flakonku, páč stáhnete vedle a může se stát že budete čichat k zapařený...

Fram, do těchle voňavek nepřidávají vůni, ale feromony. Ale jestli to funguje *nevi* :-D

fugass*
Ale iluze, byť uměle vytvořená, vůně vaginy v instantním podání... radši živou a čistotnou.

makyavella
hodnocení

0x

Bezny zapach je velice neutralni, obvykle neni prilis citit,mozna pouze ojedinele po menstruaci a behem ovulace muzes citit nejakou tu rybinku nebo hnilobinku, ale urcite ne porad. Pokud se tyto pachy objevuji necekane a bez zjevnych pricin, asi ta mbude nejaka infekce a to uz je duvod pro vysetreni...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]