Pan doktor Radim Uzel o besedě říkal, že zdravá žena, dodržující hygienu, by měla vonět po seně a po medu. Je to zvláštní kombinace, ale obojí vůně je příjemná. Jaga.
fugass*
Dobře to říkal. A s milovanou osobou to platí taky. Přírodní vůně. Pokdu se ale mládenec setká s něčím, co je nahoře huj a dole fuj, nic k závidění. Měl jsem zkušenost a když si vzpomenu, tak se mi dodnes svírá nos v pěst.
po*
Něco podobného jsem zažil u bývalé partnerky a musím uznat, že svírání nosu v pěst je dokonalé přirivnání, to se rolují i ponožky. O to horší je když žena byla krásná a mladá ale huj a fuj...
amo
Nojo gyndar by to mel vedet kdyz jich za leta ocuchal kvanta, zdrava umyta voni prijemne jako cistej penis
fugass*
Tak k penisu bych si nepřivoněl ani k sebevíc vymydlenému asi tím že jsem muž. V pubertě jsem si říkal, že gynekolog, ten má panečku povolání. Celou šichtu je v... Po zkušenostech s vůní vagin mu nezávidím a ač ateista tak díky bohu za mojí čistotou ženu.
vanad1*
Někdy také po makrele... Hlavně ať to neodradí. Někdy se to ale stát může.
Dám vtip, jo? Nad ránem se do baru vpotací muž. Je evidentní, že opilý není, jen je nějak měkký v kolenou. Opře se o bar a poručí si kávu. Tu pak nese k ústům a volá barmana, že ta káva je cítit intimním ženským místem. A po dnešní noci už mu ta vůně není vhod. Barman vyrobí kafe nové, ale host ho vrací se stejnou stížností. Barman kafe uchopí a očichá a praví: "Pane, vezměte si, prosím, to kafe do druhé ruky."
Jdou dvě cikánky a jedna říká druhé: "Čuj, Erži, strašně ti smrdí škatula." Erži odpoví: "Ďakujem ti, Aranka, za upozorněni. Buděm robiť malé kroky."
Teď už bez vtipu. Až najdeš tu pravou, bude ti vonět. Věř, bude!
Jak by jsi chtěl třeba popsat vůni jahod. jako mix kedlubu brambory a majoránky? Přece všechno má přiřazený výraz podle toho konkrétního. Takže neteoretizuj a začni sbírat zkušenosti. Po netu to ale nezjistíš. Musíš do ni zabořit nos nebo ruce a pak zkoumat.
Taky přidám vtip, doufám, že se nikoho nedotknu :Adam s Evou jsou v ráji. Adam odjíždí na delší dobu pryč a asi po týdnu samoty je Eva už neskutečně nadržená. Žádnej jinej chlap není, tak přemýšlí jaký zvíře by mohlo uspokojit její potřebu. Řekne si: "mamut ten má jistě pořádnýho". Tak vykope jámu a čeká... konečně jde kolem mamut, spadne do díry a zabije se. Vtom běží kolem pavián. Eva si řekne: "no s opičákem by to taky šlo". Tak začne paviána honit, ten se ale nechce dát chytit a utíká a utíká, Eva už ho skoro má, ale naposlední chvilku se opičák vysmekne a Evě zůstanou jen chomáče chlupů v rukách. Zklamaná Eva se vrací domů a tuhle jde kolem potoka a napadne ji spásná myšlenka. Vyloví z vody rybu a pořádně si to s ní udělá. A co z toho plyne..?Jak vyhynuli mamuti už víme...Proč má pavián holou prdel už taky víme...Ale jak voněly ryby už se nikdy nedozvíme...
Tak to mi nedá nereagovat. I zdravá vagina pokud je bez hygienických návyků tak vůně bude nelibá.
many*
Tak já si dobře pamatuji jak voní když je mladá i po nemytí a čím starší, tím horší...ani ruce po "ošacování"jsem si neumyl abych to dlouho cítil.jsem červený jak ten panďulák, žena kdyby viděla co píšu tak mi dá do držtičky...
culdabulda1*
- no - pokud se člověk nemyje, tak se asi jedná o "vůni" něčeho zcela jiného, ne?
Popsat? Je to dost specificke a u kazde zeny jine. Jsou nektere co voni mene a nektere , ktere voni i pres vyprane kalhoty a myje se klidne 2denne. Takze je to dost specificke. Ucitis sam...
Dobrý den, chtěl jsem s vtipem počkat, až bude tento dotaz přesunut do Volné diskuze, ale vložím ho již nyní. Jde slepec kolem rybárny a říká: "Ahoj, holky. Tak, jak se vám dneska šlape?" Zdravím!
Tak se to tu rozjelo tak taky něco ze života. Kolegyně v kanclu si ohřála rybu v mikrovlnce a to víte, ryba... A kolega, prostý to chlapec, po tom co se vůně rozlila a já to komentoval slovy zda ryba nechcípla stářím, říká: Lenko ty máš sukni viď, tak nohy k sobě jo?
Některé voňavky či toaletní vody pro dámy trochu to aroma obsahují. Jen si přivonět.
fugass*
Co? A to se dá koupit vůně mulatky, asiatky, seveřanky...? Popř.indiánské babičky (řečené stará stanová kůže)? Dobrou ruku při vybírání flakonku, páč stáhnete vedle a může se stát že budete čichat k zapařený...
Bezny zapach je velice neutralni, obvykle neni prilis citit,mozna pouze ojedinele po menstruaci a behem ovulace muzes citit nejakou tu rybinku nebo hnilobinku, ale urcite ne porad. Pokud se tyto pachy objevuji necekane a bez zjevnych pricin, asi ta mbude nejaka infekce a to uz je duvod pro vysetreni...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.