Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Operace víček

Od: alik® odpovědí: 3 změna:

Prosím oradu. Jsem půl roku po operaci dolních i horních víček, jizvy mám krásně zahojené, ale zůstaly mi pod očima červené fleky a ne a ne se ztratit. Doktor to neřeší, prý jsem v pořádku, ale já si připadám jako když piju flašku rumu denně.Nemáte s tím někdo zkušenost? Nechce se mi na sebe patlat nějaké makeapy. jestli se to někdy ztratí. Dík za každou odpověď. Alik

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

gamo
hodnocení

0x

Tak to je divné, půl roku po operaci by mělo být už vše v pořádku. Vlastně už 7-14 dní po operaci. Neřeší to doktor, který vás operoval nebo váš praktik? Za operaci jste zaplatil/a, tak by vám aspoň měli vysvětlit od čeho fleky jsou a zda a kdy se to ztratí. Nemůže přece lékař říci, že je to v pořádku, když není. Nebo by měl říct, že fleky nejsou kvůli operaci, ale že to může mít jiný důvod..

hodnocení

No právě že to neřeší doktor který mě operoval. Ani se k tomu moc nevyjádřil, jen řešil oči jako takové a ty mám prý v pořádku. ale zatím si pořád kapu kapky. Jsem z toho dost smutná, protože jsem k němu šla na doporučení kamarádky, která u něj taky byla a dopadla na výbornou. Už je mi i trapné za ním pořád jezdit.

hodnocení

0x

Tak to je hodně divné. Určitě byste neměla mít pod očima žádné červené fleky. A po půl roce už vůbec ne. Já mám za sebou operaci horních víček, ale za 14 dní už sem ty jizvy ani nevnímala, nebyly vidět. Prstem jsem je cítila, ale viditelné nebyly. Mám kamarádku, která má zase operaci dolních víček, protože měla takové ty "vaky" pod očima. Té se to hojilo trochu déle, ale určitě pak neměla žádné fleky pod očima. Hned po operaci měla modřiny, ale ty pak zmizely.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]