Nejste přihlášen/a.
Máte někto zkušenosti se zvětšením penisu? Chci si koupit tablety na zvětšení penisu, tak by mě zajímal váš názor.
Ano
Myslím si, že je to něco podobného, jako zázračné prášky na hubnutí. Sní je obézní ýžena a je z ní sexy laňka, prášky na zvětšení penisu sní nespokojený muž a je z něj rázem benzínový stojan. Nevěřte všemu, co kde říkají či píší, jen přijdete o peníze a nepřibude ani milimetr. Navíc jste možná úplně normální, jsou to jen vaše mindráky. Chtělo by to znát i názor partnerky. Jak se říká: I s malým kašpárkem lze zahrát velké divadlo. Jaga.
Jak se říká: I s malým kašpárkem lze zahrát velké divadlo.
Je fakt, že na zvětšení penisu zabírá jen nová nevyzkoušená žena (opravdu rozdíl až 3-4 cm, a to nemluvím o délce střiku). Ale co se týče diet, musím říci, že jeden zázračný lék existoval (alespoň pro mě) a jmenoval se meridia. Původně antidepresivum, které ale nezabíralo, ale bylo zjištěno, že po něm pacienti hubnou. Pak bylo nasazeno jako přípravek na hubnutí. Bohužel byl zjištěn podstatný vedlejší účinek a to, že zvyšuje krevní tlak. Bohužel většina obézních má i vysoký krevní tlak a tak jim to neudělalo dobře(myslím, že bylo i několik úmrtí) a tak byl lék v EU zakázán. Jelikož já mám nízký tlak, tak mi meridia dělala dost dobře a podařilo se mě zhubnout cca 15 kg za asi tři roky, teď to bez podpory tohoto léku už dva roky zuby nehty držím, ale jde to ztuha a nevím, jestli to zvládnu, to jen na okraj.
Je to podvod. Stejne jako pripravek na zvetseni penisu, kdy po zaplaceni prisla obycejna lupa. Ale ten vtip asi znate.
Kazdopadne je to zbytecny, je to zbytecny, je to zbytecny.
Pro tebe to nebude mit vyznam, a jestli tva pritelkyne ma problem s velikosti tveho penisu, posli takovou divku o dum dale. Preci ve vztahu je mnohem dulezitejsich veci.
Mimochodem, existuje mechanicka pomucka, ktera udajne natahuje tkan penisu, ktery se timto zvetsi. Neverim tomu, nemam zkusenost. Nechtel bych to.
Vy si všichni děláte srandu - ale pro některé muže to zrovna sranda není.
- ne, že by to byl v současnosti můj problém - ale - i takového muže jsem v mládí poznala - ale nedělal z toho žádnou "vědu" - a docela dobrý. Má 2 děti a spokojené manželství .
Ale - pokud Vás to trápí - tak se poraďte se sexuologem. Tady Vám nikdo zodpovědně neporadí, spíš si z Vás ti "nadsamci" budou dělat srandu.
pochybuji že to pomůže, a můžu říci jen tolik, lepší malý než velký. Já mám všechno větší delší a je to jen problém! Nic víc. Ať už oblečení, boty...nezapomínejte že rifle docela ukážou vaši postavu a fakt to není dobré. A druhá věc, pokud to máte pro svou přítelkyni, tak u žen spíše rozhoduje tloušťka...délkově se ženské tělo přizpůsobí (nemluvím o monstrech) Takže nedělejte žádné pokusy ať pak nemáte místo malého penisu dlohou tenkou žížalku s kterou neuděláte lauter nic...
Jo mám ,ale ne tablety či kapičky z lékárny! stačí jen si lehnout,ženuška se přivine,začne s i s tím hrát a je hned větší než normálně! a to i přes věk (když mi bylo dvacet či třicet,tak jsem myslel,že po cca čtyřicítce už něco takového neexistuje!)ale ono to jde i přes diabetes (příznaky mám zatím jen měřením glukometrem) a věkem dva roky přes padesát.
Moje rada zní neutrácej za voloviny,najdi si pořádnou babu která Ti bude vyhovovat a ty ji!
Poslední zkušenost-ta,která si to neumí postavit si to ani nezaslouží!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.