Nejste přihlášen/a.
nejsi jediný kdo má takovýto názor, proto není od věci poprosit danou slečnu jestli by nešla kvůli tobě na ženskou obřízku osobně taky shledávám na ženských pohlavních orgánech spoustu zbytečností, různé záhyby, hrbolky, drží se tam různé bordele bakterie a tak,tak asi tu obřízku
Na to je jednoduchá odpověď, milovat se v noci, pod peřinou, a žádné svícení. Když to bylo takhle zařízené dřív, tak by neměl být problém nyní. Pokud toužíte po rozkoši, rodině, dětech, tak jedině takhle. Je plno stydlivých dívek, kterým bude pohlavní styk potmě vyhovovat.
Časem možná přijdete na to, že dámské přirození není zrovna to, co Vás bude přitahovat, ale spíše to, co máte v kalhotách sám.
V poslední době se tu vynořují různé zvláštní dotazy... tak si říkám, zda to nepíše ten stejný člověk.
Zdravím. Ildika, říkám si totéž. Ale myslím, že je to parta tak 3 lidí, pro které je děsná legrace sestavovat tyto otázky. Při tom říkají nahlas své nápady, své názory, své chytrosti a takto zabijí možná celé odpoledne. A pak sledují, kolik lidí se jim "chytilo". Samotné odpovědi je ve skutečnosti tak úplně asi ani nezajímají. Ida
nejsi gay?
plutoreach
- no, já bych řekla, že je jedno za osmnáct a druhý bez dvou za dvacet !
Dejte větší zrcadlo na zem, rozkročte se a podívejte se na tu Vaši ozdobu ze zdola. Nádhera, co? Krasavec pytlík.
Někde jsem četla, že část mozku může zůstat homosexuální a projevuje se to různě - tohle může být klidně ten případ. Pokud by Vás přitahovala žena s penisem - je to jasné. Buď se s tím naučíte žít a "tolerovat/ to, je to Váš problém, Vaše úchylka a tak jako lidi s fobiemi se mohou naučit je nějakým způsobem zvládat. Nebo pro Vás vztah s ženou není možný, jiná varianta není.
Krásně rozevřené dámské přirození připomíná květ orchideje, nebo květ orchideje připomíná rozevřené dámské...?
Když se chlapovi hnusí tak je buď 4%tní nebo po přechodu
Kdysi jsem někde našla fotku rozevřené lastury i s perlou uvnitř, komu jsem to ukázala, každému to připomínalo ženský klín ... jenom tu perlu tam musí ten chlap přidat sám
Trochu bych to poopravil. Mám už dávno po "přechodu" a ženský klín i jeho vůně (pižmo) je pro mě stále něco nádherného a přítažlivého.
Ale to není normální.Možná zjistíš,že jsi gay a na hrozné ženské přirození zapomeneš. Buď to a nebo ti je teprve 12 let-dítě.
Bloude.Tobě se nelíbí něco,kvůli čemu vznikají ve světě války ať už ve víře v dobrý byznys za který si můžeš (to co se Ti nelíbí)koupit is přidanou hodnotou ve formě těch nejhezčích(?) žen.A obyčejným vojákům těch válek je zžase dovoleno si ty lasturky brát od žen na dobytých územích.Brachu pokud je vše jak má být tak není nad hezčíá pohled a vůni,Přestaň fantazírovat a zační žít normálně.
Hm. Já si myslím, že bude nejlepší, když při sexu dotyčné zúčastněné řeknete po pravdě, že se vám nelíbí její pohlavní orgán. Pevně věřím, že si pak kalhotky nechá raději dobrovolně na sobě a ani ji k tomu nebudete muset nutit. Dokonce si trencle možná ani nebudete muset svlékat vy sám. Vyzkoušejte to a uvidíte. Jen k tomu orgasmu se nejspíš budete muset přivést vlastnoručně.
P.S. Jinak bych dotaz ráda přihlásila do soutěže "Nejlepší dotaz roku na Poradte.cz". Soutěžil by tam se spoustou jemu podobných blbin. A možná by i vyhrál. Akorát je škoda, že taková soutěž tady neexistuje.
Chudák holka si s váma moc orálního sexu neužije A taková, která by to zvládla, by si asi klepala na hlavu, že musí mít pokaždé kalhotky, nehledě na to, že by se styděla před vámi vůbec svléknout. Ne, takový vztah by nefungoval a šance, že potkáte partnerku, která by to akceptovala, je minimální, ale hlavu nahoru. Je spousta mužů. Co hluboce popřemýšlet o své orientaci?
Je to možné, ale věřte, že se dost ochuzujete, ale asi tak, jako vegetariáni, nebo ekologové, nebo další pochybní živly, kteří to se životem nemyslí vážně.
Neboj i s kalhotkama jde soulozit. Sex nemas s kalhotkama ale s partnerkou.
Nebo se venuj zadku:-/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.