Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spodni pradlo ejakulat

Od: tomtomtom odpovědí: 9 změna:
Ahoj,mozna jsem moc hrrr ale malej tahal veci z hromady na prani a ja to uklizel a s pritelkyni uz jsme pres 6 tydnu nespali ale ona ma vsude na spodnim pradle bily,lepivy zensky ejakulat? Nejspis jsem dnes sahnul na dnesni a byli uplne mokre,to vam pres den zenske normalne vytejka? Prominte ze se tak blbe ptam :( .Je to naznak nevery?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

repkin*
hodnocení

0x

Tome ano, u žen je to normální, není to ejakulát ;). Může mít třeba zánět nebo jiné gynekologické potíže. Prostě je to jiný systém, než máme my chlapi. :)

hodnocení

0x

Je to pravděpodobně naprosto fyziologický výtok. Není to ejakulát.

iv®
hodnocení

0x
Žádný ejakulat. Vytok. Normální vaginalni vytok. Dámy normálně používají jako ochranu prádla slipove vložky. Během cyklu se vytok mění.

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den. Mladý muži, zkuste si na internetu pročíst něco o normální funkci ženských pohlavních orgánů. Jistý poševní výtok k tomu totiž patří. A nejedná se o ejakulát.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, alespoň nyní víte, proč si ženy mění trenýrky každý den a muži mohou až po týdnu či až po měsíci . Zdravím!

doplněno 18.08.16 18:59:

suzymon - trochu Vás opravím. Možná myslíte noční poluce, ale ne povinnou ranní ejakulaci. Možná myslíte možnou ranní erekci (kterou mají prý i ženy).

doplněno 18.08.16 20:19:

suzymon - patrně šlo jen o zmatení pojmů a je to vysvětleno. Ovšem, setkal jsem se s tím, že dospělá žena, která měla syna, nevěděla co je poluce a měla obavu, že jde o chorobu. I ta ranní erekce u mužů je normální (a bez ejakulace). No, a ženám prý ráno tvrdne onen zbytek, který tam příroda zanechala a který je u mužů (většinou) větší a delší.

Bene, nechci to rozebírat. Máte pravdu. Ale nikde jsem nepsala "povinná ranní ejakulace", ale že to mívají muži. Snad hlavně ti mladí. Nejde jen o erekci. Ale asi to bude ta poluce, co je hodně podobná té ejakulaci. (Já měla doma syny.) Jinak asi tu erekci ženy mají, když to říkáte. Sice jsem to nikdy nezažila, ale já jsem divná ženská...

hodnocení

0x

Píšete "malej" tahal věci z hromady na praní. Kdo je ten "malej"? To je Vaše dítě? A že by dítě tahalo tahalo z hromady zrovna dámské kalhotky? A jestliže máte dítě, tak už zase tak nezkušený nebudete, abyste nevěděl, že žena nemá raní ejakulaci jako muži. A pak, to ona spí v kalhotkách? Jinak ejakulace během dne normálně neprobíhá ani u mužů, natožpak u žen. A Vaše obava, že by šlo o příznaky nevěry, tak to už vůbec nechápu z čeho jste to vydedukoval. Nebo chcete naznačit, že to je zbytek sperma od jiného muže?

coco

6tydnu je docela dlouha doba - proc se tak dlouho zanedbavate? *bum* Za ten vytok muzete treba sam a jestli zapacha bude to asi maler *plac*

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj Tome.

Jo, moc to hrotíš a jsi hrrr. Se občas stane, že ten větší výtok dáma nechytne do vložky. Drobné zašpinění je normální. Nechci tě nějak nahlodat, ale už jsem taky zažil, že dáma po dokončení ,,do vnitř,, si natáhla rajtky a razila ven do světa. A vložku si určitě taky nedala. Kam se jí to asi potom hrnulo když stála nebo šla? Musela mít dost plný gatě. Určitě to není případ tvé přítelkyně. Tak klid. Jedna se zase po koitu deset minut prstila pod sprchou a kolikrát se taky nekončilo ,,dovnitř,, . Holky tu očistu ,,po tom,, berou různě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]