Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bude z toho mensturace?

Od: whrhehrhh odpovědí: 2 změna:
Dobry den, dobrala jsem 2. Platicko antikoncepce, teď se mi menstruace nehodí, tak jsem začala rovnou třetí, bez te sedmidenní pauzy.
Dnes bych správně měla dostat menstruaci, kdybych udělala pauzu.
Od rana mám světle hnědý výtok, mám se obávat, nebo to je normální? Menstruace se mi vážně nehodí, proto se bojím.
Případně jsem dal chráněna i s tímto výtokem?
Dekuji moc a snad otázka nepohorsila nijak

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

3x

Mně to připadá, jako šílenost brát si antikoncepci, jak chci, týden netýden... a tak si rozhodit cyklus. To i kdybych jela k moři s fešákem, tak by mne tohle nenapadlo. Menstruace je vyvolána poklesem hormonální hladiny. Ten ovšem neměl šanci zaúčinkovat, když nebyla ta mezera...Můžete to prošpinit třeba týdny.

pb®
hodnocení

0x

Špinění v takovém případě je normální, chráněná proti početí jste stále.

Proč se menstruace nehodí? Budete jí mít ještě mnoho let, bylo by vhodné se s ní naučit žít tak, aby neobtěžovala. S menstruací dělám vše, co bez ní. Byla jsem s ní na vodě pod stanem, chodím s ní plavat, jezdila jsem s ní na koni a vymněňovala tampon v lese, kdy jsem kobylu držela za otěže a vesele vedle ní dřepěla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]