Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemám vystouplé bradavky, co s tím?

Od: lenca odpovědí: 14 změna:

Ahoj, ráda bych se poradila ohledně bradavek, vůbec je nemám vystouplé, jen když je mi zima, ani při sexu mi moc nevystoupnou, skoro vůbec. Dost mi to vadí, dá se s tím něco dělat? Děkuji za odpovědi, jinak mám 20 roků.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Říkali jsme tomu vpáčené bradavky. A je to tak i dneska. Tady jsem našla dobře popsaný problém a co s tím. Příčiny a léčba.

zdravi.euro.cz/...

Ještě doplním, že pokud se s tím dá něco dělat, vzhledem k věku bych vám to radila. Zažila jsem dvě maminky v porodnici, které kvůli tomu měly problémy s kojením.

lenca
hodnocení

Děkuji, dívala jsem se na tu stránku a tam radili Hoffmanovu techniku = vystoupne bradavka, ale jen na chvilku:( Nevíte ještě o něčem? Nejvíc mi to vadí u toho sexu, že je nemám vystouplé:(

Já bych se na vašem místě svěřila gynekologovi, ten by vám poradil asi nejlíp. Ale co se dělalo dřív, tak se snažily právě ručně popotahovat, jak je to v té Hoffmanově metodě. Zbytečně se netrapte, jsou horší věci:)

floro*
hodnocení

0x
To se ještě spraví a když ne, každý jsme jiný a vazte si, že jste zdravá.
lenca
hodnocení

Děkuji, já vím, ale i tak mě to trápí (z estetického hlediska a klukům se to právě že nelíbí:().

Normálnímu klukovi to bude jedno..

synerb
Tak nestřídejte kluky a ten jeden, který vás bude mít rád kvůli vaší osobě, ne jen kvůli sexu, tomu to vadit nebude.

liska5
hodnocení

0x

Měla jsem spolubydlící, co měla taky vpáčené bradavky a navíc prsa poměrně malá. Ta to neřešila a fešáků měla dost.

Jinak při kojení používala takové "přícucné kloboučky".

pb®
hodnocení

0x

Existují formovače bradavek, ale řekla bych, že je to spíš na ploché bradavky, opravdu vpáčené pradavky to asi nevyřeší, ty lze vyřešit chirurgicky na plastické chirurgii.

prik
hodnocení

0x

Je to příliš zásadní problém a měl by se řešit s lékařem a ne s nějakými udělátky.

@prik

ano, to z aliexpresu je dobrá věc, pomáhá i mužům *hej**palec*

Bobane, pomohou i mužům? Budou lepěji kojit s vpáčenými bradavkami? To jsou věci! To jsem netušila.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]