Nejste přihlášen/a.
Ahoj, ráda bych se poradila ohledně bradavek, vůbec je nemám vystouplé, jen když je mi zima, ani při sexu mi moc nevystoupnou, skoro vůbec. Dost mi to vadí, dá se s tím něco dělat? Děkuji za odpovědi, jinak mám 20 roků.
Říkali jsme tomu vpáčené bradavky. A je to tak i dneska. Tady jsem našla dobře popsaný problém a co s tím. Příčiny a léčba.
Ještě doplním, že pokud se s tím dá něco dělat, vzhledem k věku bych vám to radila. Zažila jsem dvě maminky v porodnici, které kvůli tomu měly problémy s kojením.
Děkuji, dívala jsem se na tu stránku a tam radili Hoffmanovu techniku = vystoupne bradavka, ale jen na chvilku
Nevíte ještě o něčem? Nejvíc mi to vadí u toho sexu, že je nemám vystouplé![]()
Já bych se na vašem místě svěřila gynekologovi, ten by vám poradil asi nejlíp. Ale co se dělalo dřív, tak se snažily právě ručně popotahovat, jak je to v té Hoffmanově metodě. Zbytečně se netrapte, jsou horší věci![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.