Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

S čím vším mi může manikérka pomoci?

Od: andreika odpovědí: 4 změna:
Dobrý den,
chci se zeptat, jestli by mi manikérka mohla pomoci s mým problém. Dlouhodobě mám měkké nehty a nechci kupovat zbytečně nějaké doplňky stravy s různými obsahy. Určitě mi něco chybí, napadlo mě.. umí manikérka zjistit, co mi chybí v nehtech? Nebo musím zajít k nějakému lékaři, který se na takové věci specializuje?
Děkuji předem za odpověď.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iv®
hodnocení

1x

Zdravím, kvalitní nehtařka poradí a pomůže i při papírových nehtech. Osobně doporučuji 2 věci: BIOSIL, stojí pár korun cca 80,- je to výborný doplněk na vlasy a nehty, sama jsem měla papírové nehty, nyní jsou krásné pevné (můžu dělat cokoli) a druhá věc je hydratace, nehty (pokožku rukou) neustále hydratovat. Mám pořád u sebe krém, případně obyčejnou vazelínu a nehty neustále mažu (suché nehty praskají a lámou se).

Musím potvrdit, že Biosil je úplně super doplněk. Mně zachránil vlasy v kombinaci se šamponem Plantur39.

Zpevnily se mi i nehty.

Taktéž se připojuji. Biosil je fakt zázrak za pár korun.

liska5
hodnocení

0x

Manikérka nehty upraví a možná se Vám bude snažit prodat nějaké olejíčky na nehty. Vy si zase pohlídejte výživu, abyste měla dostatek minerálů Mg, Fe, Si a vit. B. Vše především v přírodní podobě. Řepnou melasu, ten pendrekový sirup ze zdravé výživy denně lžíci, ořechy, mandle, panenský olej na saláty, banány, a křemík v čaji z přesličky rolní. z lékárny. Pořád ale počítejte, že jste typ nehtů zdědila, tak zlepšení nebude úplně stoprocentní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]