Nejste přihlášen/a.
Zdravím, kvalitní nehtařka poradí a pomůže i při papírových nehtech. Osobně doporučuji 2 věci: BIOSIL, stojí pár korun cca 80,- je to výborný doplněk na vlasy a nehty, sama jsem měla papírové nehty, nyní jsou krásné pevné (můžu dělat cokoli) a druhá věc je hydratace, nehty (pokožku rukou) neustále hydratovat. Mám pořád u sebe krém, případně obyčejnou vazelínu a nehty neustále mažu (suché nehty praskají a lámou se).
Musím potvrdit, že Biosil je úplně super doplněk. Mně zachránil vlasy v kombinaci se šamponem Plantur39.
Zpevnily se mi i nehty.
Manikérka nehty upraví a možná se Vám bude snažit prodat nějaké olejíčky na nehty. Vy si zase pohlídejte výživu, abyste měla dostatek minerálů Mg, Fe, Si a vit. B. Vše především v přírodní podobě. Řepnou melasu, ten pendrekový sirup ze zdravé výživy denně lžíci, ořechy, mandle, panenský olej na saláty, banány, a křemík v čaji z přesličky rolní. z lékárny. Pořád ale počítejte, že jste typ nehtů zdědila, tak zlepšení nebude úplně stoprocentní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.