Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neviditelná podprsenka LIFT UP - názor

Od: irena odpovědí: 9 změna:

Ahoj, ráda bych se zeptala, co si myslíte o tomto produktu. Opravdu zaručí ten efekt, že zvedne a vytvaruje poprsí? Nemáte s tím někdo zkušenost?
frilla.cz/...

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nemám osobní zkušenost, ale tady bych to nekoupila ani náhodou. Zase jeden vykutálený překupník, který za to chce majlant a ještě tam uvádí, že dává slevu. Na AliExpressu takových neviditelných podprsenek najdete desítky, za různé ceny, které se ale pohybují kolem 50 korun i s poštovným, teda plus TVA, ale to je v tomto případě pár korun navíc. Do vyhledávače napište "invisible bra" a uvidíte, co jich na Vás "vyskočí". Můžete vybírat a určitě bych to koupila u nich.

gazda*
hodnocení

1x

Nejsem žena, ale myslím si, že to nemůže fungovat. :)

asd1
hodnocení

1x

Drahý překupník a Ali?

Jako šidítko to funguje, ale beztak se na to přijde při svlíknutí ;)

Lepší je mít hezkou postavu, za mne štíhlou sportovní.. = kašlat na šidítka ale hejbat se... Pak vůbec není potřeba přizvedávat si kozy...

irena
hodnocení

Sice sportovkyně nejsem, ale štíhlou postavu mám... snažím se hýbat a přiměřeně stravovat... prostě zdravě a s mírou... ale i tak mám lehce povislá prsa, nemám je zpevnělá, a proto se na to tady ptám ohledně té podprsenky

jbgfghj
Tvar prsou nejde vysportovat, pánové.

hodnocení

0x

Chtěla bych připomenout, že na tvarování prsou, kromě chirurga neplatí nic. Ale velice hlasitě bych chtěla říci, že mamologové celého světa se shodují na tom že prsa se mají pohybovat, prokrvovat a být co nejvíce v přirozeném prostředí. Ne sevřená jakýmkoliv prádlem. Proto by ženy měly doma a všude tam, kde to jen trochu jde, chodi bez podprsenky. Měly by ňadrům dát volnost. *hej*Udělejte všechno pro to, abyste nemusely bulky řešit s onkology. Je to hodně strašlivé!

nov

Moje řeč, doma jedině bez a kdybych byla mladší chodím tak i venku. *placni*

tabletka*
hodnocení

0x

Obchod s čínským levným šuntem? A efekt? Možná to vytvaruje poprsí drobné čínské dívce s nulkami, česká žena nemá šanci, ale ještě spíš vám přijde žmolek látky nasáklý naftalínem.

inspa*
hodnocení

0x

Překupník laciného nekvalitního šuntu a navíc ve Slovinsku. Na té jeho adrese je registrováno více podobných "obchodů". vasestiznosti.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]