Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odstranění pihy

Od: marsi99 odpovědí: 7 změna:

Dobrý den

na začátku měsíce jsem si nechala odstranit pihu na obličeji layserem,doma jsem si na to 2 až 3 dny měla dávat framikoin zásyp do vytvoření stroupku a potom si to mazat framikoin mastí dokud stroupek neodpadne,po masti mi stroupek odpadl ale zůstal mi tam potom zarudlí flek po pize,pořád si to mažu tou mastí a tři měsíce si to mám chránit před sluníčkem ale vůbec se to nemění a je tam pořád stejný flíček přesto že mě doktorka upozornovala že mi tam zůstane jen malá jizvička která nepůjde ani vidět,prosím poradtě mi co stím,vůbec nevím jestli se ten flíček ještě zahojí nebo jestli to je ta jizva po pize,za celí zákrok jsem ke všemu zaplatila 1000kč a je to jako bych tu pihu tam pořád měla,prosím poradtě,předem vám děkuji za odpověd

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Opravdu zatím uteklo málo času, jak píše ferda. Zkuste flíček maskovat make-upem, aspoň ochráníte čerstvou kůžičku před sluncem, a mějte trpělivost.

ferda*
hodnocení

0x

To je ještě brzy, aby tam nebylo vůbec nic znát. Přeci jen tam ubylo trochu tkáně a než se ranka úplně zahojí, bude to trvat možná i několik měsíců. Je to asi podobné jako u spálenin, ty také pomalu ztrácí zabarvení. Takže bude třeba ještě trochu trpělivosti.

malvinka*
hodnocení

0x

Zkuste mazat Kosmínem nebo mumiovou mastí.

hodnocení

0x

Nemastit ničím, co nedala lékařka. Ona ví nejlépe, co na to patří. Nové kůžičce se nějaké jiné mazání nemusí vůbec líbit. Chce to trpělivost a nedívat se na to *jasne*

papene*

A jak se má nedívat,když to má na obličeji.*haha*

Bude se česat po tmě?*smich*

Trpělivost to je ono.Ale kde ji brát.

hodnocení

0x

poradila bych calcium pantotheticum,je to calciová mastička a dobře hojí popáleniny,flíčky po akné a jiné lehčí neduhy na kůži,kupte si ji v lékárně bez předpisu.

bianca*
hodnocení

0x

Marsi, taky jsem si nechala odstraňovat pihy laserem jak na obličeji, tak i na ostatních částech těla, kde mi vadily a hrozilo, že bych si je mohla zatrhnout, byly vystouplé. Chce to opravdu ještě počkat, dbát pokynů lékařky a pak při jakémkoli pobytu na slunci potírat krémem s vyšším faktorem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]