Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co si mám myslet o tom, když mi kamarád píše o holce kterou miluje?

Od: hanka02 odpovědí: 7 změna:
Mam kamaráda, se kterým si píšu celé dny a neustále mi píše o holce do které se zamiloval. Nevim, co si o tom myslet. Celkem mě to štve, možná zarlim :D ale na druhou stranu jsem rada, ze se mi svěřil. Osobně se neznáme, ale asi mě jen považuje za dobrou kamaradku.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Tak si s ním celé dny nepište, když Vám to vadí. Holt jste pro něho "vrba" a potřebuje se svěřovat. Je to pro Vás ztráta času, ale je to Vaše volba, psát si celé dny s někým kdo miluje jinou a Vy ho vlastně nezajímáte. Jen s ním probíráte to co potřebuje a chce on.

liska5
hodnocení

0x

Divné to je. proč si s Tebou intenzivně píše, když má zájem o jinou? A nechce on Tě vyprovokovat, abys Ty žárlila?

Co mi není jasné, že se osobně neznáte. Ani foto jste si neposlali? Co když se za kluka jen vydává a je to nějakej vilnej dědek?

hanka02
hodnocení

To bohužel netuším, tvrdí mi, že jsem dobrá kamarádka. Možné to je. Foto jsme si poslali. Dědek to být nemůže, vzhledem k tomu, ze jsme si volali.

joudic*
hodnocení

0x
jestli jste dobra kamaradka, tak je proste zamilovany a chce to sdilet, a nepremysli, ze byste to mohla brat blbe, classic friendzone

dylin
hodnocení

0x
Nebo si to celé vymyslel, abyste mu už konečně dala a nemusel furt jen něco psát.

hodnocení

0x

Odpovídáš si sama... má Tě za dobrou kamarádku, se kterou může pokecat o čemkoliv... tak se svěřuje.

Možná p oTobě bude chtít i holčičí pohled na tu záležitost, případně nějakou radu.

rodic
Přesně tak, lépe bych to nenapsal.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]