Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Horka para do oka

Od: slunce* odpovědí: 5 změna:

Pekla jsem vcera v troubě a pospíchala jsem, takže jsem rychle otevřela troubu a nenechala vyjít horkou páru ven. Takže jsem dostala "horkou facku" a nyní pociťuji pocit suchého oka. Myslíte, že je potreba jit na ocni?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

7x

Dejte tomu čas. Případně si kupte v lékárně kapky nebo mastičku. Vysvětlete, o co jde. Tělo se neustále obnovuje, buňky vyměňují, mělo by se to zhojit.

mmn
hodnocení

0x
A co se vám stalo potom z okem , je pouze suché?
slunce*
hodnocení

Oko je lehce zacervenale, trochu skrabe.

hodnocení

0x

Každý normální člověk při jakémkoliv nebezpečí, které púsobí na oko, tak zavře oční víčko.

Co si myslíme je úplně jedno. Pokud máš potíže, tak jdi k lékaři.

tak
hodnocení

0x

V lékárně vám určitě nějaké kapičky nebo oční mastičku na zklidnění doporučí. Na oční by vás asi stejně hned nevzali.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]