Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Antikoncepce

Od: kulisek* odpovědí: 1 změna:
Dobrý den, mám otázku ohledně antikoncepce. Začala jsem ji brat první den menstruace, protože mi to takhle řekl můj gynekolog. Dnes jsem dojedla cely platicko ale mezi tím má být 7 denní pauza která by měla být pravě během ms. Ale ono mi to nevychází když jsem jich mela jen 21 protože když si pocitam dny ms mám to mít až 30.7. Což je 28 podle Normalniho cyklu. Tak nevím jestli třeba ty prášky to nějak posunou tu menstruační nebo tak protože já si teď nejsem ničím jistá a nevím co dělat. Má dobrani platicka se má čekat na ms třeba 2-3 dny ale co když neprijde? Fakt nevím co dělat. Dekuji všem moc za odpovědi. ( antikoncepce lindynette )

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Přečti si příbalový leták. Je to v něm popsáno naprosto jasně a srozumitelně. O žádných 2-3 dnech se tam nic nepíše. Užívej to přesně podle návodu.
"Je třeba užívat jednu tabletu denně, nejlépe ve stejnou denní dobu, počínaje prvním dnem po dobu 21 dní.
Poté následuje 7midenní interval bez tablet, během kterého se dostaví krvácení podobné menstruaci.
Užívání dalších 21 tablet začíná osmý den, a to i tehdy, pokud krvácení ještě neskončilo. Je třeba začít
užívat druhé balení přípravku Lindynette 20 ve stejný den v týdnu, jako j ste začala s prvním balením.
Vaše menstruační krvácení bude možná slabší, ale to není škodlivé.!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma lindynette 20

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]