Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zamaskovat borůvky na nehtech?

Od: mike007® odpovědí: 8 změna:

Zdravím rádce, ale asi nejvíce rádkyně :o)

v době covidové jsem si přes internet koupil boty. Když jsem je vybalil a vyzkoušel, přišly mi, že mi padnou, a tak jsem s nimi vyrazil na procházku. Druhý den se mi ale na obou palcích udělala borůvka *nevi*

Stane se no. Jsou to už dva měsíce, borůvky odrůstají, ale pomalu. Jenže je teď léto a já bych rád chodil do aquaparku, jenže se za ty svoje ošklivý palce stydím. Já vím, asi mi nikdo palce studovat nebude, já taky nestuduju jaký mají lidi kolem mě nehty, a už vůbec ne na nohách. Jenže jsem z toho úplně hotový...

Prosím vás pěkně, existuje nějaký lak na nehty. Barvou podobnou nehtu, kterým bych to mohl překrýt? Za odkaz na nějaký opravdu dobrý budu moc vděčný.

Děkujuuuuu.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

1x

Já bych to jako chlap neřešila. Kluci to mají často z kopaček. To je prostě něco, jako modřina. Růžový lak může vzbudit naopak dojem, že jste až moc sladkej *smich*

hodnocení

To je pravda. Nechám to být a ono to časem odroste. Děkuju.

hodnocení

0x

Občas se mi stane něco podobného, zrovna nyní mám modrý nehet na malíčku. Řeším to lakem na nehty. Nic jiného neznám.

hodnocení

A jaký lak používáš? Odkaz prosíím. Děkujuu.

23.07.21 07:09

Já růžový*zmateny*

Světle růžový.:)

liska5

Ale krycí. To si vyberete i u Vietnamců v té škále nějaký tělový...

pb®
hodnocení

0x
Nalakovat lakem v odstínu nude co nejvíce podobném vašemu odstínu kůže. Nebude to nápadné, při letmém pohledu si nikdo nevšimne. Ovšem při detailním pohledu budete vypadat jak buzerant co si lakuje nehty na nohou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]