Nejste přihlášen/a.
Zdravím rádce, ale asi nejvíce rádkyně :o)
v době covidové jsem si přes internet koupil boty. Když jsem je vybalil a vyzkoušel, přišly mi, že mi padnou, a tak jsem s nimi vyrazil na procházku. Druhý den se mi ale na obou palcích udělala borůvka
Stane se no. Jsou to už dva měsíce, borůvky odrůstají, ale pomalu. Jenže je teď léto a já bych rád chodil do aquaparku, jenže se za ty svoje ošklivý palce stydím. Já vím, asi mi nikdo palce studovat nebude, já taky nestuduju jaký mají lidi kolem mě nehty, a už vůbec ne na nohách. Jenže jsem z toho úplně hotový...
Prosím vás pěkně, existuje nějaký lak na nehty. Barvou podobnou nehtu, kterým bych to mohl překrýt? Za odkaz na nějaký opravdu dobrý budu moc vděčný.
Děkujuuuuu.
Občas se mi stane něco podobného, zrovna nyní mám modrý nehet na malíčku. Řeším to lakem na nehty. Nic jiného neznám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.