Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké šortky?

Od: tazatelka odpovědí: 32 změna:

Trochu jsem to vytřídila ..ty černé kalhoty si nechám ty bílé jsou asi fakt blbé..ale mohly byste mě prosím dopuručit šortky co by se vám líbili..ne prosím džínové . děkuji

doplněno 22.07.21 22:04:

a tílka díky.

aby se vám to konečně líbilo *cert*

32 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

floro*
hodnocení

1x
Z Bonprixu nic nekupujte. Jsou to hrozný hadry, co nic nevydrží a často předražené.
Když už, tak zkuste spíš Lidl. Ten je opravdu kvalitní a přitom za směšné ceny. Ideálně taky zajděte do obchodu a zkoušejte různé střihy. Vemte i kamarádku.
Prosím vas, vás šatník opravdu potřebuje vyházet a obmenit. Vy bohužel nemáte vkus nebo jste prostě zvyklá nakupovat nevkusne věci (zvyk je Železná košile), ale je super, že se to snažíte řešit.
Zkuste tyto, s ležérním volnější trikem třeba s lodkovym vystrihem
lidl-shop.cz/...
Nebo tyto i s tím topem, takovy top (i barvách) má být v každé skrini
lidl-shop.cz/...
Nebo takový top
lidl-shop.cz/...
Tady máte sukni, k tomu si úplně stejně uvazte tílko a můžete vyrazit (třeba to z odkazu výše)
lidl-shop.cz/...
Kalhoty na léto jsou skvělé tyto
lidl-shop.cz/...
Vy máte široké boky, potřebujete trochu střih korespondujici s jejich tvarem nebo pružné, které se poněkud přizpůsobí. A i ty černé kalhoty jsou hrozné. Právě pro ten střih - na bocích a vrchní partií stehen je máte napnute a pak volné jak pytel.
tazatelka
Už jsem psala že to dělá fotka ty kalhoty jsou super..
cutora

Já si dovolím nesouhlasit.

Třeba poslední odkaz na žluté a černé lněné kalhoty.

Slečna s výraznými stehny nemůže mít dole zúžené kalhoty s manžetou. To jí vypíchne ještě více šíroká stehna.

Také její vložená fotka ukazuje kterou cestou ne - světlé, pruhované kalhoty, které ji hodně obepínají a tedy zvýrazňují křivky.

Tudíž ty černé kalhoty jsou o dost lepší, i když tam jsou ty varhánky, tak určitě sáhnou po té tmavší barvě a najít lépe padnoucí.

Já bych to sice viděla na lehkou, vzdušnou, splývavou látku, ale asi to není její vytoužené. A dole přiměřeně široké nohavice. Ani široké ani ztažené do manžety či tunýlku.

Jinak jsem večer přemýšlela, jestli slečna netíhne ke stylu rebelky.

Džínová bunda, křivák, jestli to je i stejná tazatelka, tak černé boty na silné podrážce, cvočky, byl tu i dotaz na nějaký obojek okolo krku atd..

Tudíž ta lehká, splývavá, květinová sukně z Bpx ji nezaujala.

tazatelka
To nejsem já ...z tím řetězem okolo krku dotaz..jsem spíše sportovní typ..ty varhánky na kalhotech nejsou..blbě jsem se naklonila..a nechala jsem si zašít kapsy..
Ta tepláková sukně z odkazu..docela jde..ale nevím.zda nebude pro mě krátká..aby to zas blbě nevypadalo..
cutora

Ano, také si myslím, že hodně krátké kraťasy nejsou do města do zaměstnání vhodné, lepší by byly trošku nad kolena. Tohle jsou volno časové kraťasy /Lidl/.

Ježiš - tepláková sukně, tu jsem přehlídla, musím se po ní podívat.

je to všechno pro štíhlé holky s postavou akorát.

tazatelka
Prosím..Cutora .o tip na jiné letní kalhoty..chci jich víc..díky..
Včera jsem.. objednala..ke kolenům..tedy z Bonprix..tedy zde mě všichni šortky zakázali..
tazatelka
Jinak prosím..Čutora mrknout na tu sukni je levná..sice velikost nevím..musela bych zkusit. Někdo píše že je hodně krátká.diky
cutora

Jak jsem psala, chce to vyrazit fyzicky do obchodu a tam zkoušet a zkoušet a ještě jednou zkoušet.

Já sama si nic na dálku moc nekupuju, leda nějaké tepláky a to se 10x měřím, aby to sedlo.

A stejně se netrefím.

Třeba Lelosi leginy, objednány ty největší a stejně jsem do nich musela zhubnout 5 kilo. Ale cvičím, tak jenom počkaly, až se vejdu.

ullapopken.cz/...

Mají i jiné vzory

Najděte si prodejnu blízko Vás a vyražte, musíte osobně vybírat, aby Vám padly.

tazatelka
Já takhle nakupovala ale ubec nevím po čem koukat..proto ta návrhářka v předešlém vlaknu..a koukala jste prosím na tu sukni? Mám se po takové podívat?
cutora

Oblečení z Lidlu je takové z teplákoviny. Ta šedivá sukně je na Vás krátká a aby se nemačkala. Na tom oblečení je vidět už z dálky, že to je obyč, od Lidlu, od vietnamce atd..

Koupila bych ji za 99 korun je levné, buďto bych ji užila, anebo ji nosila na doma, anebo na kolo. Černé legíny pod to a na podzimní vyjížďku.

---------

Mám soukromý dotaz, když chcete sukni na léto, to znamená volná stehna, Vy je máte silná, když někam jdete na delší cestu, netřete se stehnama o sebe, nejste opruzelá? Já ano, proto v létě ve vedru sukně nenosím, ale zásadně tenké kalhoty anebo legíny. Jenom jsem si dovolila podle mých zkušeností malou radu.

---------

Jinak mě se zase Bonprix líbí i kvalita. Co si budeme povídat, člověk by si měl kupovat každý rok něco nového na to léto, vždyť to unosí, opotí, opere, tak žádná škoda, koupit, nosit celé léto a potom adié.

cutora

Které kalhoty jste si z Bprxu objednala? Dejte odkaz, dík.

Ano, krátké, těsné šortky nejsou vhodné.

tazatelka
Ne to nemám ..možná mě ještě víc přidávají fotky..ale na moji víšku 155 mám 59kg
Je pravda kdysi jsem mívala i 55kg
Ale nějaká taková Sportovní by se mě líbila do města prostě obyčejná..
tazatelka
cutora

Ano, chválím. Tak ať padnou.

K tomu se už potom hodí cokoliv.

Vzpomněla jsem si na českou firmu, která má tedy také hodně dobré věci - draps, ale není moc známá.

draps.cz/... konkrétní kalhoty volnější

Ale můžete vybírat z celé nabídky kratkých - draps.cz/...

Nekoukejte na cenu, ta kvalita stojí za to. A podpoříte naše lidi.

draps.cz/...

cutora

Vím, že v Praze je prodejna oblečení, která má kromě jiných značek i Draps.

Praha 5, Nádražní 55/104, Česká móda.

google.com/...

A v Českém Brodě - prodejna Textilu a metráže pod kostelem.

Jistě jich bude po republice více.

tazatelka
Moc děkuji podívám se projdu to ...jen mě teď štve ta módní návrhářka..to byla kravina..ale no co. Chybama se člověk učí.
floro*

Milá zlatá, chcete-li se oblékat opět nevkusně a jako letitá dáma, tak nakupujte podle rad cutory. Jen do toho.

Slečna ani tak nemá široká stehna, ale má výrazné boky. toho jze krásně využít. Udělejte si čas, sedněte někde na náměstí na lavičku a koukejte po postavově stejných typech dívek a koukejte, co mají oblečené.

Z Lidlu mají kvalitní věci a opravdu za levný peníz, mnohem kvalitnější než Bonprix a podobní překupníci z Číny, mám s nimi zkušenosti, párkrát jsem si od těchto firem pokoupila, vždy jsem skoro všechno vrátila a co ne, tak opravdu to jsou hadry po pár vypráních vytahané. Objednejte si toho z Lidlu hromadu a vyzkoušejte, taky třeba ze slev z Tchiba. Kupte tolik, aby jste neplatila poštovné, pro Lidl zase přes PPL vracíte zpět bez poplatku.

tazatelka
Co je podle vás nevkusné..?
floro*

Tak já nevím, vše, co jsem dáváte vám lidí vymlouvají a vy pořád netušíte, co je nevkusné? Nevkusné jsou na vaši postavu i ty tíčtrvťáky, co jste si z Bonprixu objednala. A mimo to, objednávat po jednom kusu je opravdu nevýhodné.

Nevkusné jsou i ty kraťasy, co vám doporučila Cutora. To je jako co? To je pro opravdu určitý ani ne typ postavy, ale člověka. A to vy nejste.

Vy si prostě nemůžete oblékat střihy s uplými boky a volnými koleny. To prostě není střih pro vás.

Sukně vám budou slušet pouzdrové (nemusí být uplé, ale takového střihu, nebo Áčkové (ale ty nebudou pro vás jako sportovní typ.

Kalhoty na střih typu hárémovek, právě tak jako jsou ty z Lidlu - nejsou uplé, ale jsou zase střižené tak aby byly volné od boků až po kotníky stejnou měrou. Nebo potom naopak uplé po celé délce nohy, ideálně jednobarevné, džíny případně s vyšisováním jen na kolenou a od nich dolů (ne na stehnech a zadku).

Taky velmi záleží na látce. Ty pružné viz černé kalhoty jsou látka už úplně mimo. Navíc vám dělají ty kočičí vousy na stehnech a pánvi a to je známka toho, že ten stříh není dobře.

tazatelka
Ty tříčtvrteční kalhoty mě doporučilo víc lidí..máte smůlu..
floro*

No, já teda smůlu nemám. Vaše peníze, váš čas, vaše věc.

joudic*
hodnocení

0x
chybi foto
tazatelka
Nechybí. Ty co mě doporučila. Módní návrhářka jsem vyhodila..chci. Typ na jiné. Pro moji postavu foto v předešlých vláknech.
joudic*
musel jsem to nejak dohledat... kdyz vy to moc resite, a nejspis mate zvlastni vkus, nebo ta vase navrharka, kdyz jsem videl ty pytle nektere.. mate vetsi zadek nebo panev asi, tak se mozna vybira mene jednoduse, aby to dohromady s vrskem sedelo, ale proste musel bych jit nakupovat s vama a neco peknyho normalniho sexy bychom vybrali. Vrsek mate akorat, klidne si muzete dovolit cokoli jakkoli i bez podprdy a i do te prace, vubec bych se toho nebal, ale nekdo se neciti, kdyz jsou volne pod trikem. Vybral bych napul uplejsi tricko s peknym potiskem at uz divci nebo unisex potisk (klidne i halenka apod, by se muselo zkusit, co bude vypadat dobre) nejlepe bez podprdy nebo sportovni a k tomu proste ladici sortky bud kratke nebo ke kolenum, rovne, ani mrkve ani zvony, mozna tmavsi a par ruznych kombinaci at to muzete stridat a v zime dziny apod. Nejsem navrhar ani gay, jen grafik, jen jsem pridal trosku do mlyna, co me se libi.

hodnocení

0x

Šortky ted ve vedru plátěné, drobný kytičkový vzorek a k tomu bílé tílko, žluté a oranžové.

tazatelka
Měla jsem koupené plátěné..ale nikomu se nelíbí..
Jinak nesnáším kytky a vzorky..chci jednobarevné..foto šortek mám v předešlým vláknu..
tazatelka
hodnocení

mohla bych poprosit fakt přesně šortky na mě co se vám líbí..pač vám se nelíbí nic

hodnocení

0x
Na jakou otázku tahle otázka navazuje a proč je nutné zakládat novou?
tazatelka
Rádcům se nelíbili moje šortky od módní návrhářky..tak chci aby mě poradily co se jim líbí..
To je sice pěkné, ale chtělo by to odkaz na ty obrázky, protože tady není ani jeden.

mnm
hodnocení

0x

Dnes se všude hojně rojí různí podvodníci, šmějdi. Ta vaše módní návrhářka bude nejspíš také nějaká podvodnice a vy jste jí ještě pěkně zaplatila. Proč si sama nezajdete do obchodu mladé módy, tam si vyberete nové, moderní. Musíte mít přece jako každá žena svůj vkus. A nemusíte nosit oblečení, které se nenosilo ani před 30 lety, které vám údajně někdo divný doporučil.

tazatelka
hodnocení

nemám žádný spíš sportovní...prorím posím prosím..dejte mě jsem fotku čortek stránku co se vám líbí děkuji..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]