Nejste přihlášen/a.
Trochu jsem to vytřídila ..ty černé kalhoty si nechám ty bílé jsou asi fakt blbé..ale mohly byste mě prosím dopuručit šortky co by se vám líbili..ne prosím džínové . děkuji
a tílka díky.
aby se vám to konečně líbilo
Já si dovolím nesouhlasit.
Třeba poslední odkaz na žluté a černé lněné kalhoty.
Slečna s výraznými stehny nemůže mít dole zúžené kalhoty s manžetou. To jí vypíchne ještě více šíroká stehna.
Také její vložená fotka ukazuje kterou cestou ne - světlé, pruhované kalhoty, které ji hodně obepínají a tedy zvýrazňují křivky.
Tudíž ty černé kalhoty jsou o dost lepší, i když tam jsou ty varhánky, tak určitě sáhnou po té tmavší barvě a najít lépe padnoucí.
Já bych to sice viděla na lehkou, vzdušnou, splývavou látku, ale asi to není její vytoužené. A dole přiměřeně široké nohavice. Ani široké ani ztažené do manžety či tunýlku.
Jinak jsem večer přemýšlela, jestli slečna netíhne ke stylu rebelky.
Džínová bunda, křivák, jestli to je i stejná tazatelka, tak černé boty na silné podrážce, cvočky, byl tu i dotaz na nějaký obojek okolo krku atd..
Tudíž ta lehká, splývavá, květinová sukně z Bpx ji nezaujala.
Ano, také si myslím, že hodně krátké kraťasy nejsou do města do zaměstnání vhodné, lepší by byly trošku nad kolena. Tohle jsou volno časové kraťasy /Lidl/.
Ježiš - tepláková sukně, tu jsem přehlídla, musím se po ní podívat.
je to všechno pro štíhlé holky s postavou akorát.
Jak jsem psala, chce to vyrazit fyzicky do obchodu a tam zkoušet a zkoušet a ještě jednou zkoušet.
Já sama si nic na dálku moc nekupuju, leda nějaké tepláky a to se 10x měřím, aby to sedlo.
A stejně se netrefím.
Třeba Lelosi leginy, objednány ty největší a stejně jsem do nich musela zhubnout 5 kilo. Ale cvičím, tak jenom počkaly, až se vejdu.
Mají i jiné vzory
Najděte si prodejnu blízko Vás a vyražte, musíte osobně vybírat, aby Vám padly.
Oblečení z Lidlu je takové z teplákoviny. Ta šedivá sukně je na Vás krátká a aby se nemačkala. Na tom oblečení je vidět už z dálky, že to je obyč, od Lidlu, od vietnamce atd..
Koupila bych ji za 99 korun je levné, buďto bych ji užila, anebo ji nosila na doma, anebo na kolo. Černé legíny pod to a na podzimní vyjížďku.
---------
Mám soukromý dotaz, když chcete sukni na léto, to znamená volná stehna, Vy je máte silná, když někam jdete na delší cestu, netřete se stehnama o sebe, nejste opruzelá? Já ano, proto v létě ve vedru sukně nenosím, ale zásadně tenké kalhoty anebo legíny. Jenom jsem si dovolila podle mých zkušeností malou radu.
---------
Jinak mě se zase Bonprix líbí i kvalita. Co si budeme povídat, člověk by si měl kupovat každý rok něco nového na to léto, vždyť to unosí, opotí, opere, tak žádná škoda, koupit, nosit celé léto a potom adié.
Které kalhoty jste si z Bprxu objednala? Dejte odkaz, dík.
Ano, krátké, těsné šortky nejsou vhodné.
Ano, chválím. Tak ať padnou.
K tomu se už potom hodí cokoliv.
Vzpomněla jsem si na českou firmu, která má tedy také hodně dobré věci - draps, ale není moc známá.
draps.cz/... konkrétní kalhoty volnější
Ale můžete vybírat z celé nabídky kratkých - draps.cz/...
Nekoukejte na cenu, ta kvalita stojí za to. A podpoříte naše lidi.
Vím, že v Praze je prodejna oblečení, která má kromě jiných značek i Draps.
Praha 5, Nádražní 55/104, Česká móda.
A v Českém Brodě - prodejna Textilu a metráže pod kostelem.
Jistě jich bude po republice více.
Milá zlatá, chcete-li se oblékat opět nevkusně a jako letitá dáma, tak nakupujte podle rad cutory. Jen do toho.
Slečna ani tak nemá široká stehna, ale má výrazné boky. toho jze krásně využít. Udělejte si čas, sedněte někde na náměstí na lavičku a koukejte po postavově stejných typech dívek a koukejte, co mají oblečené.
Z Lidlu mají kvalitní věci a opravdu za levný peníz, mnohem kvalitnější než Bonprix a podobní překupníci z Číny, mám s nimi zkušenosti, párkrát jsem si od těchto firem pokoupila, vždy jsem skoro všechno vrátila a co ne, tak opravdu to jsou hadry po pár vypráních vytahané. Objednejte si toho z Lidlu hromadu a vyzkoušejte, taky třeba ze slev z Tchiba. Kupte tolik, aby jste neplatila poštovné, pro Lidl zase přes PPL vracíte zpět bez poplatku.
Tak já nevím, vše, co jsem dáváte vám lidí vymlouvají a vy pořád netušíte, co je nevkusné? Nevkusné jsou na vaši postavu i ty tíčtrvťáky, co jste si z Bonprixu objednala. A mimo to, objednávat po jednom kusu je opravdu nevýhodné.
Nevkusné jsou i ty kraťasy, co vám doporučila Cutora. To je jako co? To je pro opravdu určitý ani ne typ postavy, ale člověka. A to vy nejste.
Vy si prostě nemůžete oblékat střihy s uplými boky a volnými koleny. To prostě není střih pro vás.
Sukně vám budou slušet pouzdrové (nemusí být uplé, ale takového střihu, nebo Áčkové (ale ty nebudou pro vás jako sportovní typ.
Kalhoty na střih typu hárémovek, právě tak jako jsou ty z Lidlu - nejsou uplé, ale jsou zase střižené tak aby byly volné od boků až po kotníky stejnou měrou. Nebo potom naopak uplé po celé délce nohy, ideálně jednobarevné, džíny případně s vyšisováním jen na kolenou a od nich dolů (ne na stehnech a zadku).
Taky velmi záleží na látce. Ty pružné viz černé kalhoty jsou látka už úplně mimo. Navíc vám dělají ty kočičí vousy na stehnech a pánvi a to je známka toho, že ten stříh není dobře.
Dnes se všude hojně rojí různí podvodníci, šmějdi. Ta vaše módní návrhářka bude nejspíš také nějaká podvodnice a vy jste jí ještě pěkně zaplatila. Proč si sama nezajdete do obchodu mladé módy, tam si vyberete nové, moderní. Musíte mít přece jako každá žena svůj vkus. A nemusíte nosit oblečení, které se nenosilo ani před 30 lety, které vám údajně někdo divný doporučil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.