Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co říkáte té sukni..?

Od: tazatelka odpovědí: 10 změna:
Co říkáte té sukni..?
Co říkáte té sukni..?
Co říkáte té sukni..? #2
Co říkáte té sukni..? #3
zámek
kapkanadeje uzavřel tuto otázku
Prosím nezakládejte zde neustále stejná vlákna s obsahem svého šatníku. Stačí jedno vlákno..

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Hrůza.
O tom tričku nemluvě :-D

eman
hodnocení

2x
Vypadá to jako pytel.
tazatelka
hodnocení

No módní návrhářka poradila :) je pravda že v obchodě se mě líbila..teď moc ne.

hodnocení

2x

Nevypadá sukně špatně, ale možná budete mít problém sladit šaty a triko

ve vašem případě bych zcela jistě volil LETNÍ ŠATY, nemusíte tak ladit dvě věci k sobě a máte to jednou ranou

Myslím šaty zhruba tohoto typu(samozřejmě střih, barva dle výběru, dávám jednu z prvních fotek co mi vyjela

nechci urazit, ale vaše modní návrhářka má takový z mého pohledu zvláštní styl. Možná by se její styl hodil pro bojovníky Talibanu při obraně opevnění Tora Bora v Afghánistánu, myslím to vážně. Je to jen můj mužský pohled

nejsem odborník ale už mám něco za sebou a nemálo...*hej**palec*

Co říkáte té sukni..? #4

hodnocení

2x

Všechno je to takové trčící a zbytečně vás to dělá tlustou.

kt
hodnocení

0x

Letní sukýnka, nepřijde mi hrozná. Chtělo by to k ní střihově slušivé tričko, výraznější barvy, nebo nějakou halenku, ne bílou.

tazatelka
hodnocení

To je foceno s domácím tričkem..:)
tazatelka
hodnocení

Mohu znát názor na tito šaty vybírala módní návrhářka. Popřípadě by se mě líbil spodek těch šatů..jako sukně.

tazatelka
hodnocení

A mohu znát názor na tito šaty.. opět vybírala módní návrhářka. Spodek těch šatů..by se mě líbil jako sukně. Nebo nechat šaty zúžit pod prsama.
Co říkáte té sukni..? #5
kt

Šaty vzhledově ani střihem oko moc nezaujmou. Možná naživo vypadají jinak, lépe.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]