Nejste přihlášen/a.
14x
Co na tom nechápete? Děti jí doma řvou a ruší (prostě normální děti, pořád vyžadují pozornost), takže pořádně neslyší člověka v telefonu a nemůže se soustředit na sdělení ani na odpovědi. Psaní může přerušit a věnovat se dětem, telefon ne. Zkoušel jste někdy v klidu telefonovat, soustředit se na to, co říkáte vy i druhá strana a u toho se starat o 2 děti, které někde lezou, vyžadují pozornost, mluví, křičí atd... Tak si to zkuste.
Mimochodem trochu z toho mám dojem, že si vůbec neuvědomujete, o čem bude vztah se ženou, co má 2 malé děti. Protože určitě nebude o vás. Bude hlavně o tom, kdy se utrhne od dětí, což nebude moc často. A když se uvidíte i s jejími dětmi, tak to bude o ničem, protože bude jen běhat za nimi a nestihnete si nic smysluplného říct.
On je taky problém v tom, že děti nespí přesně na čas, neusnou na povel, takže domluvit si přesný čas nemusí být vždy pro matku ideální. Navíc, je ochotná k osobní schůzce, takže evidentně se komunikaci nevyhýbá.
Počítejte s tím, že v tomto případě skutečně nemůžete čekat časové možnosti bezdětné slečny bez povinností. Vždy se budete muset nějak přizpůsobit.
7x
Dobrý den. Napište jí - tak kdy a kde se tedy spolu sejdeme? A uvidíte jak zareaguje. Možná pak bude hledat výmluvu, proč se nesejít. S tím telefonováním..Možná má obavu dát Vám své tel. číslo, když se prakticky neznáte..Možná neumí komunikovat a reagovat ihned..U psaní si to může dlouze rozmýšlet co napsat..U hovoru ne.
6x
No co. Pises si s nejakym pupkatym chlapkem, co si z Tebe dela akorat prdel. Tezko s Tebou ale muze mluvit po telefonu.
3x
2x
Navrhněte jí zavolat si jenom na 10 -15 minut. Nevím proč byste si volali hodiny, jak to píše ona? Ze začátku jenom trošku oťukávat.
Pokud jste komunikativní, tak hovor povedete Vy, ona je při telefonování ve stresu a přesně tohle mám i já /píše i anony/, když volám s někým, koho neznám.
Abych neřekla něco špatně.
Také paní chápu. Osobní kontakt se se sestává i ze zrakových vjemů /mimika/ a můžete komunikovat adekvátně na odraz svých slov. U telefonování tohle chybí a řeknu Vám, že jsem měla kdysi s tímto také problém.
Pokud paní v zaměstnání nepoužívala ve větší míře tento systém komunikace, tak není zběhlá. Ale vím, že si to dá naučit, že se člověk otrká.
Nedejte na první dojem a nevzdávejte to při prvních nesrovnalostech, nejsme každý stejní.
1x
Může být introvertka trochu a neví co by třeba pořád v hovoru povídala takhle, když se vlastně ještě neznáte. To jedna si taky pořád chtěla se mnou volat, volaly jsme si několik hodin někdy a já už nevěděl co si pořád vykládat a co vymýšlet za témata..prostě osobně je to o něčem jiném..ikdyž taky nejsem moc ukecaný, ale po telefonu je to pro mě ztráta času, pokud zrovna jen něco nepotřebuju fakt vyřešit..to nemám vůbec problém si takhle zavolat. Ale volat si a žvatlat o "ničem", to mi taky moc nejde.
Navíc, budete si několikahodinově volat, vkládat do toho (pro mne) tolik energie, do toho psaní...pak se sejdete osobně a hned uvidíte, jak na tom jste a zjistíte třeba, že jste zbytečně ztrávily čas telefonováním i psaním.
0x
Rada je jednoduchá posli ji svuj kontakt at se ti na něj ozve nebo at ti pošle ona svúj
Pokud přijdou výmluvy či se ti na nej neozve či to dokonce utne úplně máš jasno a víš žes naletěl
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.