Nejste přihlášen/a.
Já bych volila košilové střihy halenek, většinou rozepnuté /nebo jen částečně/ a pod ně tílko barevně do kontrastu, a nebo úzký "V" výstih u triček, a holt ty brala o číslo větší. A taky nosit vesty a vestičky, přes mikiny. Je to totiž i můj problém. Jak mám kratičký rukáv, tak se mi vyhrne na ramena, tak sháním takový delší k lokti.
Pořád lepší, než mít ramena, jako pes.
Já si myslím, že tvůj problém nejsou ramena, ale tvůj problém jsou oči a to jak sama sebe vidíš. Plavci a plavkyně mají široká ramena, pěkně, rovně se drží a jsou krásní. Ty máš problém tam, kde problém vůbec není. Minulý týden tady byla moje mladá, tedy dcera přes 40. Vzpomínaly jsme, kdo z čeho měl mindráky. Ona měla mindrák z mezery nad koleny. Prý má dlouhá, tlustá stehna a nad koleny má díru. Jasně že to byl naprostý nesmysl. A víš, co je prča? Ortodont jí vytrhal přední zuby, řezáky, když nastupovala na gympl. Já jsem si pobrečela, jak byla hrozná, ale jí to vůbec nevadilo, ona řešila místo nad koleny. Tak to bude i s tebou. Vzpamatuj se a nebuď za blbku!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.