Nejste přihlášen/a.
Co preventivně užívat, nebo jak, co jíst, cvičit, nebo cokoliv . Mám z toho strach .
4x
Nejdříve navštívíte gynekologa.
To je nejlepší prevence.
doplněno 19.07.21 10:21:
Mám také myom, lékař ho našel před rokem, chodí se každý půl rok na kontrolu, jestli se nezvětšuje.
Tady je moc hezký článek, jak se chovat.
Nejen strava a cvičení, ale i psychika.
Miluji mléko a mléčné výrobky, tak jsem je omezila. A navíc doporučím pampeliškový čaj, ten je protirakovinný. Jak z čerstvého kořenu, tak z listí. Pár čerstvých listů si dávám i večer na noc do džbánku a ráno je výluh.
Čaj z kořene je kupodivu dobrý.
Kdo má strach z rakoviny, ať popíjí čaj z pampelišky. Určitě neublíží. Bylinek je spousta a je dobré se k nim navrátit pro dobrý pocit.
0x
Moje maminka byla na operaci myomů, když mi bylo 14. Je mi 71 a žádné jsem nikdy neměla. Tak se zbytečně nenervujte a choďte hlavně na preventivní prohlídky![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.