Nejste přihlášen/a.
Hezký večer, zajímalo by mě, kdy jsou největší povánoční výprodeje? Resp. Vánoční výprodeje, kde jsou slevy, ale kde se dá ještě něco sehnat a není všechno přebrané
Už teď mezi svátky, nebo dejme tomu třeba 5.1.2013? ![]()
Po vánocích, ale ještě letos, aby se prodané zboží dalo dát do letošního účetnctví. Po Novém roce jsou slevy hlavně na sezónní zboží, aby se vyprázdnily sklady na jaro. Jde tedy o to, co plánujete koupit...
Já bych naopak řekl že ten obrázek moc neodpovídá realitě. U nás je Tesco suveréně nejlevnější a Globus patří mezi dražší. Docela bych chtěl vědět, kde ti novináři vzali ta čísla, když se dá předpokládat, že to obchodníci považují za svoje tajemství.
doplněno 27.12.12 16:15:Navíc neporovnávají se tam údaje za stejné období u všech, ale u některých obchodníků se porovnává obchodní rok 2010/11 a u jiných 2010. Lidovým novinám tak něco věřit, když jim neustále klesají prodeje tištěných novin, stejně jako celé skupině Mafra.
Výprodeje začaly včera a pokračovat budou i v lednu. Elektroniku bych nakupovala už teď, v lednu bude vyšší DPH. Dejte si ale pozor, ne všechno zboží bývá ve výprodeji opravdu zlevněné. Minulý rok jsem se dívala v obchodech s textilem na některé, pro mě zajímavé kusy a během povánočního výprodeje cena vůbec neodpovídala hlášené slevě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.