Nejste přihlášen/a.
Hezký večer, zajímalo by mě, kdy jsou největší povánoční výprodeje? Resp. Vánoční výprodeje, kde jsou slevy, ale kde se dá ještě něco sehnat a není všechno přebrané Už teď mezi svátky, nebo dejme tomu třeba 5.1.2013?
Po vánocích, ale ještě letos, aby se prodané zboží dalo dát do letošního účetnctví. Po Novém roce jsou slevy hlavně na sezónní zboží, aby se vyprázdnily sklady na jaro. Jde tedy o to, co plánujete koupit...
Já bych naopak řekl že ten obrázek moc neodpovídá realitě. U nás je Tesco suveréně nejlevnější a Globus patří mezi dražší. Docela bych chtěl vědět, kde ti novináři vzali ta čísla, když se dá předpokládat, že to obchodníci považují za svoje tajemství.
doplněno 27.12.12 16:15:Navíc neporovnávají se tam údaje za stejné období u všech, ale u některých obchodníků se porovnává obchodní rok 2010/11 a u jiných 2010. Lidovým novinám tak něco věřit, když jim neustále klesají prodeje tištěných novin, stejně jako celé skupině Mafra.
Výprodeje začaly včera a pokračovat budou i v lednu. Elektroniku bych nakupovala už teď, v lednu bude vyšší DPH. Dejte si ale pozor, ne všechno zboží bývá ve výprodeji opravdu zlevněné. Minulý rok jsem se dívala v obchodech s textilem na některé, pro mě zajímavé kusy a během povánočního výprodeje cena vůbec neodpovídala hlášené slevě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.