Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdy jsou největší výprodeje?

Od: amymoose odpovědí: 13 změna:

Hezký večer, zajímalo by mě, kdy jsou největší povánoční výprodeje? Resp. Vánoční výprodeje, kde jsou slevy, ale kde se dá ještě něco sehnat a není všechno přebrané ;) Už teď mezi svátky, nebo dejme tomu třeba 5.1.2013? :)

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

3x

Po vánocích, ale ještě letos, aby se prodané zboží dalo dát do letošního účetnctví. Po Novém roce jsou slevy hlavně na sezónní zboží, aby se vyprázdnily sklady na jaro. Jde tedy o to, co plánujete koupit...

amymoose
hodnocení

No, potřebuju si koupit notebook chtěla bych těch výprodejů využít k nákupu oblečení..

artik*
hodnocení

2x

ten kdo dělá výprodeje , tak má celej rok předražené zboží *bzum*

juvla*

Taky si to myslím.

doplněno 26.12.12 22:05:

ještě obrázek

Kdy jsou největší výprodeje?
solenza*

Já bych naopak řekl že ten obrázek moc neodpovídá realitě. U nás je Tesco suveréně nejlevnější a Globus patří mezi dražší. Docela bych chtěl vědět, kde ti novináři vzali ta čísla, když se dá předpokládat, že to obchodníci považují za svoje tajemství.

doplněno 27.12.12 16:15:

Navíc neporovnávají se tam údaje za stejné období u všech, ale u některých obchodníků se porovnává obchodní rok 2010/11 a u jiných 2010. Lidovým novinám tak něco věřit, když jim neustále klesají prodeje tištěných novin, stejně jako celé skupině Mafra.

juvla*
hodnocení

1x

... a ještě

Kdy jsou největší výprodeje? #2

krkovicka*
hodnocení

0x
Začínají už 26.12. Kosmetika,elektro,oděvy.Například řetězec Tesco.Můžete již kouknout na www stránky akční letáky.

hodnocení

0x

Už jste to asi slyšela v médiích, vyprodeje začaly dnes, a to až o 80%. Budou samozřejmě pokračovat, ale pokud chcete mít ještě z čeho vybírat,neváhala bych. Lidi jsou při výprodejích jako kobylky...*smich* Dnes už spousta lidí si nedává k vánocům dárky, ale peníze, a nakupuje až při výprodejích...

ron*
hodnocení

0x

Výprodeje začaly včera a pokračovat budou i v lednu. Elektroniku bych nakupovala už teď, v lednu bude vyšší DPH. Dejte si ale pozor, ne všechno zboží bývá ve výprodeji opravdu zlevněné. Minulý rok jsem se dívala v obchodech s textilem na některé, pro mě zajímavé kusy a během povánočního výprodeje cena vůbec neodpovídala hlášené slevě.

artik*

koupil jsem k Vánoců telefón a nyní je v totální výprodeji o 450,- dražší než před Vánocema , tak tomu se říká výprodej *ua*

dolphin*
hodnocení

0x

dneska ma Albert vyprodej na darkove tasky s kosmetikou

krkovicka*
hodnocení

0x
Oděvy New yorker,Hm,Ca,Hervis-zimní oblečení.Doprodej darkových setů(kosmetika),Elektroworld,kolekce...Bundy až o 800kč dolů.

nu*
hodnocení

0x

zaspal jsi, už nic neseženeš, včera byl boxing day

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]